Wiesz - moim celem nie jest przepychanka słowna. Nie wiem dlaczego nie przyjmujesz do wiadomości, że coś jest nie tak z GPS. Ale kolega
szqudii wkleił na mapie jak wygląda pokazywanie pozycji na mapie przez GPS w TP.
prawda jest wtedy jak ktos ja poprze, jak wspomnialem ten sam chip siedzie w diamencie i hd a tam nie widze problemow język.
Jeśli masz wszystko ok to po co wchodzisz na ten wątek.
Mi jak coś dobrze chodzi a innym nie to nie latam po wątkach nie mówie, że jesteście jacyś inni bo mi wszystko chodzi ok.
prawda jest wtedy jak ktos ja poprze,
1. Wyżej masz mapkę i jak powiesz, że nie widzisz dalej dowodów to faktycznie coś jest nie tak ale z Tobą.
2. Nie widzę powodów, żeby ci cokolwiek udowadniać. Jeśli ktoś pisze na forum, że coś mu się wykrzacza to staram się mu pomóc a nie żądam dowodów. Ja nie mam zrytej głowy, żeby każdemu kazać udowadniać swoje problemy. Raczej zakładam, że jeśli się o nich pisze to jest problem, a zwłaszcza w takiej ilości jak w linku do xda.
gdzie napisalem ze mam racje bo mam wiecej pda.
Tu:
takie pisanie u mnie cos jest zle, to czesto wymysly ludzi ktorzy maja 1 ppc
a kolega DRIFT-R to chyba fantasta
No ty mimo posiadania tylu PDA widze, że nie masz zielonego/bladego pojęcia o sprawie bo TY AKURAT tego u siebie nie masz to reszta to fantaści, lunatycy i moherowe berety. A akurat kolega, którego nazwałeś fantastą opisał jak wygląda problem np. u mnie i kilku innych użytkowników m.in. na tym forum.
Weź chłopie ciesz się, że nie masz tego kłopotu i zajmij się pożyteczniejszymi rzeczami niż udowadnianie komuś, że głupoty gada. Nie zauważyłeś, że to tylko według Twojej oceny głupoty piszemy ?