czat sms, program do rozłanczania internetu

• 3 Odpowiedzi
  • 826 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

czat sms, program do rozłanczania internetu
« dnia: Luty 25, 2010, 08:52:12 »
Witam mam problemy:
1. Jak wyłaczyć czat sms?
2. Co zrobic zeby po przyjsciu sms nie byl on wyswietlany bezposrednio na ekranie, tylko zeby byla jakas ikonka/informacja wyswietlana na ekranie o onwej wiadomosci?
3.Czy jest jakiś program do rozłanczania sie z internetem jak juz zamkniemy np. opere czy trzeba o robic recznie?
4. jak przychodzą mi sms to wyswietla mi sie numer nadawcy a nie imie i nazwisko, chociaz kontakty mam na karcie i na telefonie.
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2010, 09:11:13 wysłana przez Barman999 »

Odp: czat sms, program do rozłanczania internetu
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 25, 2010, 09:54:23 »
2. w advanced config jak dobrze pamiętam da się to ustawić
4. cab jest do zainstalowania. Poszukaj na forum, proponuję zacząć od podwieszonych tematów.

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 25, 2010, 11:28:20 »
Jeszcze chodzi mi o ustawieni gprs/mms w heyah, czy ustawil ktoś? Jak tak to prosze o pomoc.

*

Offline Klusek

• 1410
    • http://www.pdaclub.pl/info.php?id=6656
  • Sprzęt: Xperia Arc S
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 25, 2010, 12:06:23 »
2. Co zrobic zeby po przyjsciu sms nie byl on wyswietlany bezposrednio na ekranie, tylko zeby byla jakas ikonka/informacja wyswietlana na ekranie o onwej wiadomosci?

Start -> Ustawienia -> Dźwięki i powiadomienia -> Powiadomienia -> Nowy SMS (dalej sobie poradzisz)

4. jak przychodzą mi sms to wyswietla mi sie numer nadawcy a nie imie i nazwisko, chociaz kontakty mam na karcie i na telefonie.

Jeżeli ten sam kontakt masz zapisany w dwóch miejscach tzn. na karcie SIM i w pamięci telefonu to właśnie to może być problemem.
Sony Xperia Arc S powered by:
FXP208 - CM10