Człowiek nie wielbłąd i pić musi... ale od zgrywania się to jestem daleki. Mnie chodziło o przykrywany pasek menu o którym pisali inni. A Twoja odpowiedz o menu na dole i powiększonych elementach w zupełności mi wystarczyła. Więc proszę się nie denerwować jeśli ktoś nie jest tak obcykany w tym wszystkim jak Ty i podobni.
A wracając do sedna: wczoraj zainstalowałem wersję niepalcolubną i czasem mam wrażenie lekkiej jej niestabilności, ale mogę się mylić wieć jeszcze będę obserwował. Na teraz mam 2 problemy: 1. o ile ustawiłem, aby wifi nie wyłączało się po wyłączeniu się TP to gprs ciągle się wyłącza. 2: Dużo używam gg i nie działa opcja tego programu powstrzymująca wyłączanie się TP. Więc urządzenie się wyłącza, traci polączenie gprs i rozłącza gg. I w ogołe z przesyłem danych jest coś dziwnego... na chwilę uaktywnia się podczas włączania telefony, po zakończeniu rozmowy...
Jakieś pomysły? Dzięki

A swoją drogą, AMIGAnTOMEK, co myślisz o tym, aby bardziej skupić się na stabilności, szybkości, wydajnośći itd... a dodatkowe programy każdy może dograć sobie sam jeśli zechce... i takie jakie zechce...?