A więc teraz moje małe uwagi do najnowszej wersji

Nie wiem, które z tych problemów można wyeliminowac jakimis prostymi ustawieniami czy cos, ale pisze co zauwazyłem przez ten krótki czas użytkowania.
1. Zainstalowałem SPB i jest to pierwszy ROM w którym nie uruchamia sie on na starcie systemu

Zawsze instalowałem i uruchamiał sie a tutaj nie. Jako, że nie znalazłem u ustawianiach niczego typu "Uruchamiaj przy starcie systemu" to musiałem w "Autostart" dodac i wszystko działa.
2.Uruchamiający sie przy starcie systemu "menadżer głośności", nie wiem jak wyłączyc, żeby nie pokazywał się przy każdym uruchomieniu. usunąłem go z autostartu to teraz jak podgłasniam/ściszam to sa te 2 paski na białym tle, takie jakie miałem kiedyś w WM5

3.Jak dostac się do startu jak SPB jest włączony ? Pasek na dole jest zasłonięty, a innej możliwości nie widzę. Chce na przykład zmienic ustawienia wybieram w menu spb Starter/Ustawienia i Wszystkie 3 foldery osobiste, połaczenia i system są puste. Czyli przy właczonym spb nie mam mozliwości dostac sie do ustawien. Ktoś poradzi coś ?
No tyle chyba na razie i prawie wszystko zwiazane z SPB. ROM chodzi stabilnie, jest ładny i dosyc szybki, wiec na razie zostaje przy nim

Tylko z tymi ustawieniami to troche denerwujące jest.