kuchnia bardzo by sie przydala, przy tym romie wiele bym poprawil
mam pewne przyzwyczajen,a po 2 dniach uzytkowania tel. z w/w romem jestem skory wyrzucic aparat do smietnika
nie urazajac kucharza ten rom poza polska wersja nic nowego nie wprowadza, jedynie potrafi wyprowadzic z rownowagi nieprzyzwyczajonych
maciejk77 ale z drugiej strony co ma nowego wprowadzać taki rom ? rom ma działać stabilnie i w miarę szybko jak na możliwości sprzętowe urządzenia TP , został odchudzony z niepotrzebnych aplikacji wg mnie bo jak napisałem w poście pierwszym zrobiłem go pod siebie i być może ktoś z was skorzysta z tego też. A odchudzenie daje przede wszystkim to że siadasz spokojnie przy kawce i sam doinstalowujesz sobie to z czego najbardziej korzystasz , nie ma opery bo być może korzystasz z skyfire irisbrowser czy netfronta , nie ma wielu innych aplikacji bo tak samo możesz po prostu je sobie doinstalować. Pakować wodotrysków w postaci fingersuite czy jakiś innych nakładek na system po prostu mi sie nie widzi.
Na pewno znaczącą poprawką jest to że jest to rom oparty na buildzie 21051 , dla porównania Proven'y WM6.1 skończyły na buildzie 21042 z tego co pamiętam .
Kuchnia jak napisałem w pierwszym poście to Kuchnia LuQa dostępna w poście
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=117019.0 tyle że ze zmienionym buildem dostępnym na forum xda.
maciejk77 piszesz o poprawkach , to może zamiast owijać w bawełnę że aż tyle byś zmienił ....wymienił byś te błędy/bugi , nie wiem..rzeczy do poprawy ...może byśmy wszyscy na tym skorzystali ?
Witam,
a czy byłaby możliwość zamieszczenia tego w postaci kuchni? Tzn kuchnia LuQa tylko że z nowszym buildem.
Długo używałem kuchenki od LuQa i pamiętam że była bardzo przyjemna, kuchnie na WM6.5 coraz bardziej mnie drażnią, a gotowe produkcje nie dają możliwości dopasowania romu pod siebie.
Jeżeli sam autor nie ma nic przeciwko temu to czemu nie
P.S. Edytuj initflasze to nie będzie pustych programów czy katalogów.
Czy mógłbyś podać jakiś konkretny przykład pustego programu czy katalogu ? Będzie prościej w odchudzaniu ^^