Jeszcze jedna rzecz, wyłapana na gorąco. Wygaszanie ekranu i wyłączanie. Byłoby miło, gdyby start>ustawienia>system>zasilanie>zaawansowane-wyłącz podświetlenie, zapamiętywał ustawienia. Nie robi tego. Cały czas mówię o 4.3.
Napisane: Maj 29, 2009, 17:33:10
'Owszem możesz stukać ale nie warto i niezdrowo... Jak widzisz ten komunikat to po prostu uruchom ponownie Rafałka... (albo zrób Soft Reset... wyjdzie na to samo)'
=====
Nie no... ja wiem, że jestem stara dupa, ale od stukania nikt mnie nie odwiedzie...

Dodam, dla ułatwienia dyskusji, że pierwszy komputer miałem w czasach, jak większość z Was była w planach

(tak mniemam)
Oczywiście, zdaję sobie sprawę, że ROM jest 'rozwojowy'. Tak zapowiedział twórca. Niech rozwija, w takim razie, a nie zapowiada przesiadkę na inny sprzęt, co chyba się wiąże z zaniechaniem rozwoju? Zaczął, niech skończy-po prostu. Lub też, niech nie zaczyna. Jeśli zaś chodzi o reset... Wiesz, ja już przeżyłem różne dystrybucje linuksa, ustawiłem sobie niedobrą windę i chwalić pana, działa. Bez resetów już jakieś 2 lata. Reset jest najczęściej proponowanym załatwieniem sprawy, jak się dzwoni do serwisu UPC.
Potem dostaję meila: 'miał pan rację, przepraszamy za utrudnienia'.
Naprawdę nie mam czasu, jestem zajęty wyciąganiem kraju z kryzysu. Za rady: 'wejdź do rejestru', dziękuję.