@yacoo
A więc to smutna prawda, że zanika w Polsce umiejętnośc czytania ze zrozumieniem. Kolego Yacoo! To czy ROM u Ciebie działa poprawnie( wbrew wykazanym w niniejszym wątku występowania licznych błędów) mnie nie obchodzi. Jeśli Tobie jego działanie podoba się to wspaniale. Ciesz się Rafaelem i Bóg z Tobą. Ale nie wmawiaj innym, ze się mylą bo akurat ty nie masz większych oczekiwań i nie używasz takiej czy innej opcji lub programu. Dokonujesz przy tym nieuczciwego nadużycia przypisując mi twierdzenie potępiania WM6.5 w całości. Twierdziłem, że ROM oparty na wersji beta, z zasady zawiera nierozwiązane problemy, posiada liczne błędy a tym samym nie może być podstawą do powstania dobrego ROMu(sic!). I to chyba nie podlega dyskusji. Na temat wiedzy informatycznej nie mogę niestety z Tobą dyskutować bo Cię nie znam a nie zabłysnąłeś na żadnym znanym mi forum tyczącym PDA. Z Qsqa znamy się jeszcze z mobione.pl gdzie wraz z Mobione, Utak3r, Nothinem i innymi bawiliśmy się w portowanie romów pierwszych PDA, tłumaczenie programów, ba nawet uczestniczyliśmy w pierwszym projekcie tłumaczenia WM6 na język polski. Powiem Ci więcej, jestem programistą i specem od systemów operacyjnych na PC więc moja wiedza (pomiędzy rysikiem a digityzerem) przekracza zakresem wiedzę przeciętnego usera. Dlatego kolego oszczędź sobie. Tutaj obowiązują pewne zasady zachowań. Dyskutujemy, dzielimy się wiedzą, spieramy się, szukamy rozwiązań , pomagamy sobie. Natomiast nie negujemy oczywistych faktów i z pokorą przyjmujemy rady mądrzejszych.
Napisane: Maj 18, 2009, 21:27:11
@nixs
Zapomniałeś o win95