Hmm... ROM'y naprawdę bardzo fajne, bardzo spodobał mi się 3.2b, jednak po kliku dniach testów wróciłem do niezawodnego 1.14 PLK...
PROven ROM 3.2b PLK Rhodium Manila - niestety nie byłem w stanie sobie poradzić z kontaktami. Nie wyświetlała mi się nazwa kontaktu jak ktoś dzwonił, pomimo tego że kontakt miał wprowadzony numer w poprawnym formacie. Wyświetlał się tylko wtedy, jak miałem kogoś w "ulubionych". Ten sam problem z sms'ami, kontakt poprawnie wprowadzony a w przychodzącym sms'e tylko numer nadawcy zamiast nazwy z książki. Zaczynało działać poprawnie jeżeli po połączeniu znów ręcznie dodałem numer dzwoniący do Kontaktu to później było ok. Niestety działało to tylko w sytuacji kiedy dodawałem numer z historii połączeń z dialera z użyciem opcji "zapisz w kontaktach"
PROven ROM 2.3 PLK Manila HD - tu natomiast nie byłem w stanie zapanować na G-Sensor'em, kręcił mi ekranem jak chciał. Żaden ze znalezionych na forum sposobów na wyłączenie G-Sensor'a nie skutkował. Szwankowała mi też Manila w trybie Landscape, ale to akurat byłem w stanie zaakceptować.
Ktoś z Was miał podobne problemy z tymi ROM'ami???