Rom super nowa manila też (szczególnie nowa przeglądarka zdjęć jest bardzo szubka).
Wiem że to co teraz napisze dotyczy może bardziej nowego radia ale mam takie problemy jak np. przed wykonaniem połączenia mam 1 kreske 3G, po połączeniu przez chwile ładnie wszystko słychać, zaraz zaczyna szumieć dość mocno i jak się rozłączę to mam zasięg pełny 4 kreski ale tylko G... nie wiem co jedna z drugim ma wspólnego ale denerwuje. Zobaczę jeszcze co dalej będzie, bo wcześniej miałem problemy z tym, że samo rozłączało mnie w czasie rozmowy niezależnie czy miałem dobry zasięg czy gorszy, czasami nawet 3 na 5 rozmów...
Problem: Jak się doda Eksplorator plików do pierwszego rzędu programów w TF3D to włącza się START, a jak się doda do innych rzędów to włączy się Eksplorator i START

no i nie może to być błąd manili bo ta sama była w energyrom a tam tego błędu nie było.
EDIT2: Widzę że problem z programami dodanymi w TF3D jest z każdym dodanym programem czy skrótem, do tego jest jeszcze info o braku certyfikatu przy kalkulatorze... i coby się nie włączało włącza się też start.