Po tym co napiszę też chyba dostane po głowie. ROM wgrałem rano o 5.00. Kiedy od 7.00 rano zaczął się młyn w pracy myślałem że zwariuję z tą manilą. Żeby zadzwonić muszę cały czas dotykać ekranu - nawigacja na dole nie działa poprawnie, szybki dostęp do notatek ich późniejsze przeglądanie - kiepskie i wiele innych. Moim zdaniem jak dla mnie najbardziej funkcjonalny ROM jaki miałem to jednak 2.3 PLK. Nowy ROK to mnóstwo bajerów ale nie dla mnie. Życzę innym powodzenia.
W sprawie zegara tez tez to mam, zegar przestawia sie mimo ustawien regionalnych na polske i ustawienia strefy czasowej warszawa na ... Afryka Sr.Zach
oczywiscie zalezy to pewnie od wiecej niz jednego czynnika i oczywiscie byc moze znajdzie sie osoba co nie bedzie miala tego problemu ale jak wspominalem w energy to samo bylo i zostalo to naprawione
Jedyne co to nie pospajał w czat a zrobił tak że wszystkie odebrane następują po sobie.
Witam,wgrałem nowy rom, wszystko fajnie, tylko wywala non stop touch flo, jak tylko wybiorę zakładkę "pogoda".Pomóżcie proszę.Mam wgrać, jakąś łatkę?Dzięki z góry za pomoc.
Cytat: andrzejs82 w Kwiecień 01, 2009, 14:04:20witam . czy po wybraniu w zakladce ustawienia zakladki tapeta wlacza wam sie czerwony lub czarny ekran na calym wyswietlaczu i pisze w gornym lewym rogu camera shots a w dolnym album i po wcisnieciu ich nic sie nie dzieje.znalazłem rozwiązanie tego problemu - wystarczy wejść w zdjęcia w tf3d otworzyć dowolne (pełen ekran) przesunąć na następne zdjęcie, wyjść i już na nowo działa przeglądanie tapet.
witam . czy po wybraniu w zakladce ustawienia zakladki tapeta wlacza wam sie czerwony lub czarny ekran na calym wyswietlaczu i pisze w gornym lewym rogu camera shots a w dolnym album i po wcisnieciu ich nic sie nie dzieje.