QSQA mam pytanie czy, w nowej wersji będzie poprawiony bug z SMSami i z T9? Pisząc smsy na klawiaturze ekranowej zauważyłem że T9 proponuje czasami jakieś bazgroły nie wiadomo skąd np pisząc "jak" do wyboru miałem tylko "jąk" zmazałem wyraz wpisalem ponownie i tym razem wyskoczyło więcej propozycji, do tego czasem spacja nie działa tak jak powinna (czasem nie przesuwa o jedno pole, w wiem że klawisz zadziałał bo po naciśnięciu wstawił mi wyraz z T9). Nieraz po wejściu skrzynki odbiorczej SMS i otwierając jakiś wontek nie pojawia się kursor w miejscu pisania tekstu. Dla osób które mają problem z budzikiem, wgrałem SPB Time i niestety działa dość kulawo, czasami nie działa wcale (mam ustawiony alarm na dni robocze, jednego tygodnia nie dzwoni np w środę, innego w piątek). Budzenie ustawione mam na 4:30, raz przyfilowałem zegar była 4:28 wyłączyłem wyświetlacz 5 min włączyłem wyświetlacz ponownie i przez sekundę była 4:28 a później przeskoczyło na 4:33. Czy jest to możliwe aby zegar miał lag i czasem od razu przeskakiwał na właściwą godzinę po kilku minutach przerwy?
Mam również problem z wiadomościami przychodzącymi, czasem gdy PDA jest na czuwaniu urządzenie sygnalizuje to od razu, czasem po kilku minutach a czasem wcale jedynie miga dioda przy przyisku centralnym a dźwięk (jak i wibracja) pojawia sie dopiero po wybudzeniu urządzenia.
Aha w skrzynce odbiorczej nie moge poruszać się po niej za pomocą klawiszy kierunkowych:( jedynie za pomocą ekranu.
QSQA czy da się z tym coś zrobić?
Aktulizacja: problem z klawiszami kierunkowymi w skrzynce odbiorczej oraz problem przy pisaniu SMSów w/w to niestety wina samego WM6.5 wgrałem ROMeOS i jest ten sam problem, dobrze że w 6.1 nie ma takich problemów, jest do czego wracac wrazie "W"