właśnie przetestowałem obydwa romy 1.14a oryginalny qsqa i modyfikację sequela i muszę przyznać, że pod względem graficznym sequel ze swoim modem wymiotłeś, jednak pod względem płynności i stabilności oryginał 1.14 wygrywa.
Stąd moje pytanko:
czy jest możliwość przeniesienia jakoś (może masz np. CABy) z Twojego mod'u następujących elementów:
1) ikonka kalendarza w Touch3D -> głupio to wygląda jak wszystkie ikony sa białe a kalendarz kolorowy
2) te genialne ikony Taskbara na górze wraz z ikonami batarii które są widoczne na tym screenie, są po prostu rewelacyjne
3) Modyfikacje wyglądu ulubionych kontaktów, to jest to czego od samego początku mi brakowało. Mam na myśli dwa duże przyciski pod numerem kontaktu do zadzwonienia i do napisania smsa
tak jak tutaj:

4) ikony w menu programy ale z tego co widze to już dałeś linka do gotowego caba
5) dodanie folderu sieciowego
edit:
6) jeszcze jedna prośba: mógłbyś zuploadować te genialne dźwięki rozsuwania i chowania klawiatury które są w Twoim modzie ROMu? są po prostu idealne

to w sumie stworzyłoby idealną hybrydę z tych dwóch modyfikacji dla mnie

jeżeli są jakieś łatwe sposoby, żeby to osiągnąć albo masz gotowe caby to z góry dziękuje za ich umieszczenie