hihihi, a ja coś ugotowałem nawet nie chcąc....zainstalowałem na chwilę, NATF_v4.0_Fuze_Standard.rar, ten najnowszy, a następnie po kilku minutach, najnowszy PROven ROM 1.09 PLK CVSD.rar z xda....i teraz zaraz po starcie mam logo NATF (jak je usunąć???) a następnie przy łądowaniu systemu standardowe ... by qsqa
Swoją drogą, w 1.09 miałem problem z ugotowaniem swojego ROMu. Po zmodyfikowaniu go identycznie jak w przypadku wcześniejszych wersji, ten po prostu głupiał. Nie było ekranu kalibracji, przy uruchomieniu pojawiał się błąd poutlook'a, TF3D nie chciało się uruchomić, Menu Start było małe etc. Tak jakby brakowało dll'ów, chociaż wszystkie przerzuciłem z temp xip'a do OEMdriversów, co wcześniej przynosiło pozytywne skutki ( miałem problem właśnie z Enlarge Start Menu i Large Title Bar'em ) .
Skąd macie nową wersję v1.10, też chcę juz znalazlem, z rana glupota kazemu moze sie dazyc Przy okazji odnosząc sie do postu powyzej czy jest szansa na kuchnię...wiem, ze mozna jakos ten rom rozlozyc ale w tej kwestii biegly nie jestem a z polowy reczy jednak nie korzystam...z gory dzieki za odpowiedz
Cytat: Lobuz_1 w Styczeń 10, 2009, 07:35:30Skąd macie nową wersję v1.10, też chcę juz znalazlem, z rana glupota kazemu moze sie dazyc Przy okazji odnosząc sie do postu powyzej czy jest szansa na kuchnię...wiem, ze mozna jakos ten rom rozlozyc ale w tej kwestii biegly nie jestem a z polowy reczy jednak nie korzystam...z gory dzieki za odpowiedzPrzepraszam, ale ja nie jestem pewnie tak błyskotliwy - nie umiem znaleźć 1.10 PLK - bo WWE mam z XDA. Czy ktoś podpowie ślepemu .Z góry dzięki
Cytat: JaroKolo w Styczeń 10, 2009, 11:27:45Cytat: Lobuz_1 w Styczeń 10, 2009, 07:35:30Skąd macie nową wersję v1.10, też chcę juz znalazlem, z rana glupota kazemu moze sie dazyc Przy okazji odnosząc sie do postu powyzej czy jest szansa na kuchnię...wiem, ze mozna jakos ten rom rozlozyc ale w tej kwestii biegly nie jestem a z polowy reczy jednak nie korzystam...z gory dzieki za odpowiedzPrzepraszam, ale ja nie jestem pewnie tak błyskotliwy - nie umiem znaleźć 1.10 PLK - bo WWE mam z XDA. Czy ktoś podpowie ślepemu .Z góry dziękiwystarczy poszukac http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=444653
w 1.10 PLK znalazłem narazie jednego BUGa... mianowicie nie działa podświetlenie klawiaturki
Więc zauważyłem 3 probemy:- oczywiście podświetlenie klawiatury;- problm opisany powyzej przez Yanks997;- nie działa pokaz slajdów, tak sobie włączyłem i mamy czarny ekran zamiast slajdów;Poza tym nic innego jak na tę chwile nie zauwazyłem. Szacunek za kawał dobrej roboty.
Browarek jak najbardziej sie należy |
Już jest na xda nowa wersja 1.11, tyle, ze na razie nie PLK.i juz jest PLK, super