Witam
jest to moj pierwszy post na waszym forum

forum jest super naprawde sporo informacji
teraz ja bym chcial zasiegnac pare:
posiadam toch pro z holandii (vodafone) wgrany rom: PROven ROM 4.4 Manila Rhodium 21806 build WM6.5 PL
i teraz:
mam wrazenie ze na wm 6.5 troche sie przymula czy polecacie inny rom? (jestem w tym zielony) chodzi mi o szybkie dzialanie (tf3d czasem za dlugo mysli np jak ma pokazac ulubione kontakty w zakladce people)
dwa czy jest mozliwosc wgrania tf3d z touch pro 2 (manila 2.5 jak dobrze kojarze) bez wgrywania romu ?? jakas wersja cab np
jesli nie to jaki rom z manial 2.5 vga polecacie (wiem ze juz takie sa)
dalej dogralem do tego romu: 12aon full manila upgrade i dodatkowe taby (kalendarz historia polaczen i menadzer komunikacji)
czy da sie WYLACZYC funkcje otwierania szczegolowych danych kontaktu w zakaldce people po "tapnieciu" bo czesto zamiast wykrywania przesuniecia (na nastepny kontakt) wykrywa tapniecie (a dlugo sie otwiera)
kolejny problem to juz poruszany na forum temat z bateria i procentami:) otoz ikonka na pasku zadan chce miec zegar i ikonke z procentami (jakakolwiek) a mam ikonke z % (z koleczkiem zielonym zoltym zaleznie od naladowania) dodatkowo ikonke z procentami (taka biala) i bazk zegara:| dodatkowo czasem widze czarny kwadarat (tam cos jest ale jakby bylo zakryte) i obok ta ikonke % z kolkiem
mam nadzieje ze tego nie zakrecilem:P
a i ostatnie pytanie
skoro mam wgrany inny rom (taki kupilem) to hardspl juz musial byc wgrany?
i teraz wgranie romu to tylko moj czas:)?
pozdrawiam
edit
jeszcze jedno
skad mam wiedziec jaka wersje rapha mam:D? bo czytam w necie ze jest ich duzo ale ??