To to ty chyba czegoś nie rozumiesz.
Wszyscy zgłaszają błędy jak są, ale nikt jeszcze nie zrobił tego w taki sposób jak ty.
Natomiast ty masz problemy z przyswajaniem podstawowych informacji, którą jest przekaz : nikt cie nie zmusza do korzystania z PROven
Stary może jesteś - co nie znaczy, że to idzie w parze z mądrością
====
Bo nazywam rzeczy po imieniu?
Napisane: Maj 29, 2009, 19:31:26
To to ty chyba czegoś nie rozumiesz.
Wszyscy zgłaszają błędy jak są, ale nikt jeszcze nie zrobił tego w taki sposób jak ty.
Natomiast ty masz problemy z przyswajaniem podstawowych informacji, którą jest przekaz : nikt cie nie zmusza do korzystania z PROven
====
Dodam jeszcze, że faktycznie jestem dość bezkrompsomisowy. Są problemy, to je zgłaszam. Staram się nikogo nie obrazić. Nie mam takiego zamiaru. Coś nie działa, to melduję. To, że nie działa aż tyle rzeczy z 4.3, to nie moja wina. I przestańcie bredzić w końcu o nie zmuszaniu mnie do akceptacji tego, czy innego ROM-a. Umieszcza? Umieszcza. To niech działa. I tyle. Albo niech nie umieszcza. Albo niech zniknie ten link 'dotacja'. Zapłacę bardzo chętnie, jak będzie działać. Zapewniam, że nie będę chytry

Luzik, ludziki, to tylko padlina, która za kilka miesięcy nic nie będzie znaczyła