sorka za lamerskie pytanie ale ktory rom 4.3 ma starą manilie - taka w boki przesuwana, a nie tą tragedie zgory na dół.
zainstalowalem wszystkie oprocz lite i kupa zawsze mam ten badziew gora dół.
zaistalowalem tp manilia i to samo a niby nazwa wskazuje ze to ze starym touchflo jest
Czy aby na pewno instalowałeś jeden z tych romów?

Wersja Rhodium ma manile HD, wersja "manila TP" ma klasyczną z TP. Obydwie przesuwa się w boki

Teoretycznie... Titanium i Lite nie posiadają manili. Starsza manila (poprzednie modele) także przesuwa się na boki. O co więc konkretnie chodzi? :>
Tak humorystycznie: może obróć telefon w pozycję pionową

<joke>
Nie no sorry, ale na prawdę nie rozumiem co wgrałeś, albo co jest nie tak...
witam, mam pytanie odnosnie jaki rom wgrac zeby byl jak najbardziej stabilny i nieobslugowy
Nieobsługowy? :-) Łatwy i przyjemny w obsłudze będzie np SPB Mobile Shell 3.0.1 (czyli substytut TouchFlo3D) ewentualnie podobne wydania, aczkolwiek samo TouchFlo3D nie jest takie złe

Rom: stabilny i szybki jest PROven 2.3 PLK. Bazuje on na Windowsie 6.1. Najnowszy produkt Qsqa czyli 4.3 jest również bdb. Bazuje na WM 6.5. Pokłony Mu za to wszystko!! :-)
zauwazylem tez ze poza romem trzeba wgrac rom do radio? Raph_Radio_1.14.25.05 taki juz pobralem i mam nadzieje ze bedzie ok 
Tak. To powinno być dobre. Radio romu się znajduje często metodą prób i błędów

Z 1.14.25.05 nie mam problemu na PROven 2.3 ani 4.3. Pamiętaj, żeby wgrać jeszcze rilphone do odpowiedniej wersji Radio Romu.
Jeszcze jedna istotna kwestia! HardSPL. Bez tego nie zainstalujesz niczego nie pochodzącego od dystrybutora. Wgrywa się to na początku.