Witam
Rom Makus v2.1 bez manili,
Radio 1.14.25.35
Nie mogę przełączać się pomiędzy 3G a Edge w Comm managerze, gdy kliknę przycisk 3G to tracę sieć i szuka, aż do momentu jak mu przestawię ręcznie zakres sieci w menu z poziomu dialera albo Auto gdy chce mieć 3G albo GSM gdy chce mieć tylko Edge, to jest dla mnie ważne bo gdy pda robi za modem do laptopa to przełączam go na 3G a gdy go odłączam to dla dłuższej pracy na baterii przełączam w tryb Edge.
Nie lubię dialera HTC bo jest wolny itp. ale gdy go wyłączę przez Advance config to po restarcie gdy chcę go kogoś zadzwonić i nacisnę zieloną słuchawkę to miejsce gdzie powinna być lista ostatnich rozmów itp. jest pusta, tzn coś tam jest ale tak jakby czcionka była ustawiona na biało i tło też jest białe wiec nic nie widać, ale można wybrać na ślepo jakoś pozycję z listy i oczywiście próbować zadzwonić,
Najczęściej gdy do kogoś dzwoniłem to zaczynałem wpisywać pierwsze litery imienia lub nazwiska i potem z okrojonej listy wybierałem odpowiednią osobą, było to dla mnie o wiele szybsze niż szukanie kogoś w kontaktach, a teraz tego nie mogę korzystając z dialera Windows, bo oczywiście w wersji HTC to działa w miarę dobrze, ale pewnie większość z Was korzysta z manili.
Bardzo często słucham radia i gdy go włączę a potem próbuje zmienić głośność to pda się zawiesza i tylko restart pozostaje.
Gdy wcześniej miałem Proven 4.4 to nie było żadnych z wyżej opisanych problemów, wiec pda raczej mam sprawny.