0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dzisiaj robilem to juz 6 razy i boje sie ze fon tego nie wytrzyma.
Jakim czarnym ekranem Przeciez jest obraz a w trakcie robienia zdjecia pokazuje sie kawalek puplitu. Po wejsciu w album zadnego zdjecia nie ma. Dam sobie spokoj z tym wszystkim.
Takie małe pytanko... kręciliście procka żeby ten Rom lepiej chodził? Czy ogólnie odradzanie kręcenie, lub nie ma sensu?
Nowy telefon jak zaczolem wgrywac romy to po jakims czasie mi padl, poprostu sie wylaczyl i teraz lezy w szawce.
wiecie co zauwazylem. Jezeli przytrzymuje kolko dotykowe to wlasnie dzieja sie takie zeczy jak opisywalem wczesniej. Ale jezeli nacisne raz to autofokus sie dostroi i zdjecie zrobi i jest wszystko wporzadku. Zobaczcie czy u was jest to samo.
Jezeli wejdziemy w obrazy i wideo to nie ma przyciskow aby moc wybrac jakis album. Wogole nic nie da rady zrobic.
Witam wszytskich. Jestem nowy na forum. Mam pytanie. Nie wiem jak usunąć shortcut kontaktu który pojawia sie w Programach. pomóżcie prosze.
po wejsciu w kontakty poza edycją użyciu kontaktu jest opcja create shortcut i po kliknieciu pojawia sie skrót w Programach i nie mam mozliwości jego usunięcia, tzn nie wiem jak to zrobić
create shortcut
no i problem z głowy wielkie dzieki, a Romik super wszystko śmiga...Połączone: [time]Grudzień 13, 2010, 21:19:21[/time]a wiec jak juz pisałem nie znam sie na tym informacji na temat systemu pisze ze to twoje, hihi, nie wgrywalem tego bo nie potrafie, jeszcze, zanioslem do serwisu
hej,Zainstalowałem sobie ostatnio ten rom i mam parę pytań:1. Czy działa wam G sensor? U mnie ustawiony jest jakoś dziwnie i nie działa i nie daje się skalibrować.2. zmieniłem rom w oczekiwaniu na przyśpieszenie telefonu, a jak dla mnie, obecny rom działa wolniej niż "oryginalny" orange... Czy ja robię coś nie tak?pozdrawiam!////edit:Dodam też że dosyć często się wiesza, a baterie ciągnie strasznie.
Mi rowniez nie dziala G-sensor (nie da się go skalibrować, nie dziala autoobracanie zdjęć ani gry) na romie AMIGAnTOMEK WM 6.5 builds 28244 Sense 2.1 RADIO 1.17.25.09
Jezeli chce dodac strone do ulubionych w operze to TP potrafi sie zawiesic i jedyne co to softreset rysikiem. Po restarcie da sie to zrobic lecz po pewnym czasie jest to samo
Cytat: kolata w Grudzień 13, 2010, 23:03:43hej,Zainstalowałem sobie ostatnio ten rom i mam parę pytań:1. Czy działa wam G sensor? U mnie ustawiony jest jakoś dziwnie i nie działa i nie daje się skalibrować.2. zmieniłem rom w oczekiwaniu na przyśpieszenie telefonu, a jak dla mnie, obecny rom działa wolniej niż "oryginalny" orange... Czy ja robię coś nie tak?pozdrawiam!////edit:Dodam też że dosyć często się wiesza, a baterie ciągnie strasznie.Mam podobny problem z baterią i wolną jego pracą, jaki ROM AmiganTomeka wrzucić aby te rzeczy się poprawiły ?
Win 6.5 a do tego z Sense ma prawo chodzić wolniej niż 6.1 ze zwykłym TouchFlo. Co do baterii to wielu potwierdzi ze bateria wytrzymuje śmiało 3 dni tak jak i mnie. Uważam że nie jest to mało.