Tommi - zapewne jak ja miałeś kiedyś Amigę. Chodzi mi o ugotowanie romu tylko na Titku bez Mańki. Pomiary wykazują niższe zużycie energii niż 2 in 1. Dziwne, bo nakładki są niezależne. Po wyłączeniu Manili oczywiście zostawiając tylko Titanium jest znacznie oszczędniej. Sam rom na Titku = jeszcze bardziej oszczędnie. O to mi właśnie chodziło.
Co do niedziałającego przycisku 3G - znam przyczynę!
Masz zdefiniowane tylko 2 sieci 3G (Francuskie [FR]) i nie ma naszych.
Podejrzewam, że wystarczy tylko dorzucić nasze pasma 3G (Era, Heyah, Plus, Orange, Play i ewentualnie dla babci rodzinkę padre directore) i będzie gites.
Brak naszych pasemek = niedziałający przycisk.
Znajdę czas to rozwiążę ten problem.
Romik jest super - na razie innego nie zamierzam wrzucać bo z wielu testowanych śmiga najlepiej na Titku. Trochę kosmetyki i będzie super git.
Połączone: Lipiec 10, 2010, 19:21:26
Jeszcze jedno - może zmienisz Comm Managera na nieco bardziej rozbudowany.
Oczywiście nie narzucam - ale jak znajdziesz czas - pokombinuj. Im więcej można wyłączyć tym lepiej dla aku.
Warto wyłączyć na stałe jeszcze kilka zbędnych, nieużywanych procesów.
Sprawdź te nieszczęsne sieci 3G - są zdefiniowane tylko te pomimo kreatora wyboru sieci przy konfiguracji.
[FR] Orange
[FR] SFR
Czasami bywają problemy z aparatem i kamerą - total black (na szczęście bardzo rzadko). Jakaś inna rada?
CO DO KULTURY SŁOWA NIEKTÓRYCH GOŚCI - są inne miejsca dla takich komentów. Tutaj obowiązuje kultura i obycie.
Nie pasi - nie używamy. Umiemy lepiej? - Wykazujemy się.
Bez łaciny podwórkowej niektórzy jednak nie mieliby o czym rozmawiać - a szkoda. Nasz język ojczysty jest przebogaty w znacznie bardziej sensowne odpowiedniki wyrazowe.
Tommi - Dobra robota!