Witam! To mój pierwszy post na tym forum

Śledzę ten wątek, a w zasadzie całą sekcję rafałka już bardzo długi czas.
Stwierdziłem właśnie że warto przesiąść się z leciwego już PROvena 2.3 i spróbować owej wychwalanej produkcji.
Na wstępie chciałem pogratulować kucharzowi. Kawał dobrej roboty

Romik (ostatnie 23529) testuję od wczoraj i znalazłem parę błędów - jeżeli któreś były już zgłaszane to proszę nie chłostać bo ja chcę tylko pomóc a może niektórych postów nieprzeczytałem:P
1. Na stronie głównej po ustawieniu budzika pokazuje się pod zegarem mała ikonka budzika z godziną alarmu - po kliknięciu w nią wywala na cały ekran błąd o niepodpisanej aplikacji PocketAlarm.exe
2. Gdy wchodzę w KONTAKTY->WIĘCEJ->MENU, wyjeżdżająca belka ma wycięte (niewidoczne?) niektóre opcje do wyboru, ale przewijać d-padem się da...
I jeszcze na koniec małe pytanko:
Na stronie głównej naciskam w duży zegar, wchodzę w budzik, ustawiam alarm i wybieram melodię - do alarmu widzę alarm 2 i alarm 5. Jeżeli jednak wejdę w START->USTAWIENIA->ZEGAR I ALARMY i tam edytuję ten sam alarm z budzika to melodii jest o wiele więcej np. alarm 01 do alarm 10 itp. Czy da się to jakoś ze sobą zsynchronizować żebym mógł i tu i tu wybrać interesujący mnie budzik a nie zawsze wchodził w start itd.?
To niby taka pierdółka ale ułatwia nieco życie bo melodyjki są fajne w tym romie

Pozdr.