Mógłby ktoś przerzucić romik palcopodobny na inny serwer, nielimitowany. Te limity na rapidshare są okropne, a chciałbym wypróbować nowy wypiek
opcje z ostatniej zakładki ustawień telefonu nie śmigają tylko u mnie? A generalnie chodzi mi o wibracje po ustanowieniu połączenia
Romik jest rewelacyjny ale mam jeszcze 2 pytanka pierwsze to w google maps i np faceboku pojawiła się dziwna czcionka jak by było napisane patykiem
2 wie ktos jak uruchomić oficjalne GG chodzi o połączenie .
Witam! Chciałem Sobie zainstalować nowy rom, jednak wolę z menu start u góry. To jest wersja 23518? Czym różnią się od 21884? W palcolubnej jest mniej błędów? Jestem nowy, proszę o wyrozumiałość:) Z góry dziękuję za odpowiedzi:)
Według mnie bardziej stabilny i dopracowany jest build 21884 (mam tu na myśli sam build, nie odnoszę się do ugotowanego na nim romu).
Ale jaki problem?? W ktorym buildzie?? Jesli 23518 to IMHO ten problem jest winą M$ bo występował we WSZYSTKICH buildach z którymi miałem do czynienia i to nie tylko w mojej kuchni ale celowo testowałem inne i wszędzie jest to samo. Zreszta problem jest tylko przy wybieraniu nazwy adresata, jesli sie nei pomylimy z wprowadzaniem albo jesli dodamy go z ksiazki adresowej to wszystko działa jak trzeba
Dokładnie ale jednak wracam do twojego romu jest THE BEST poza tymi ikonkami zwłaszcza ten rolnik ale da sie to zmienic widzę duży wysyp na xda romów na 23529 co do ikonek http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=628389
build 235181) nie dziala w aplikacjach program capsure2) zakladka SMS - jest ustawiony zly kolor w wyswietlaniu tresci SMS linki maja podkreslenie w kolorze ciemny fioletowy a czcionka jest w kolorze czarnym calosc jest praktycznie nieczytelna
A ja poprosilem o nowego builda i jego kuchnie i niebawem bedzie do sciagniecia. Takze, moze tym razem ja nie bede mial problemu ze znikajaca klawiatura, a reszta z smsami
Cytat: bastek888 w Luty 08, 2010, 14:01:14build 235181) nie dziala w aplikacjach program capsure2) zakladka SMS - jest ustawiony zly kolor w wyswietlaniu tresci SMS linki maja podkreslenie w kolorze ciemny fioletowy a czcionka jest w kolorze czarnym calosc jest praktycznie nieczytelna 1. Wydaje mi sie ze działał ale sprawdzę2. To juz od tematu manili i tapety zalezy, zmien ja na jasniejsza i bedzie ok. Popatrze czy da sie to gdzies zmienic w plikach manili bo faktycznie nic nie widac