0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
przetestowałem to i niestety słuchawka ani zestaw słuchawkowy nadal nie działają:(Edit:Zestaw słuchawkowy działa ale bluetooth nadal niedziałaJak to zrobiłem.1. wyłączyłem htc sense 2. Skopiowałem wszystko z katalogu htc sense na htc touchflo 3d3. Skasowałem katalog htc sense z rejestru4. skopiowałem te 2 pliki (użyłem TC bo tylko tak mogłem zamienić pliki)5. SR6. uruchomiłem touchflo 3d
Ok koniec urlopu bire sie za szukanie bledu z smsami, ale potem bedzie przerwa bo rafałek pojedzie do serwisu
Cytat: AMIGAnTOMEK w Styczeń 24, 2010, 13:16:06Ok koniec urlopu bire sie za szukanie bledu z smsami, ale potem bedzie przerwa bo rafałek pojedzie do serwisu i z dotykowym kółkiem :-P
Ten problem już rozwiązałem. Pozostał ten z smsami w palcolubnym. Najgorsze jest to ze wystepuje w kazdym buildzie tego typu, wiec nie wiem czy to nie M$ cos skopał. Jesli tak to nic nie poradze.
A próbowałeś już z najnowszym buildem palcolubnym?
A czy można się spodziewać w najbliższym czasie jakiejś aktualizacji romu? bo ja nadal mam rom jeszcze z listopada chyba zmieniłbym go na nowszy a chciałbym na tym najnowszym bulidzie. Jak by się nie udało z smsami w palcolubnej wersji to nic się przeciesz nie dzieje. a to chyba jest błąd nie do naprawienia bo coś kiedyś czytałem że puki co to wszystkie wersje tak mają i to windows musi wprowadzić do bulida lekarstwo na to więc się tym nie przejmuj aż tak bardzo. jak nie masz telefonu na gwarancji to proponuje samemu to naprawić. sama wymiana głośnika to nie jest nic trudnego ani skomplikowanego tylko potrzeba na to ok 20 minut żeby to spokojnie zrobić (chyba że to jest wina styków to spirytus na to pomaga najlepiej:))
Coś z głośnikiem. Czasem dzwoni ale z reguly tylko wibra działaNapisane: Styczeń 24, 2010, 22:28:05
Cytat: AMIGAnTOMEK w Styczeń 24, 2010, 22:29:18Coś z głośnikiem. Czasem dzwoni ale z reguly tylko wibra działaNapisane: Styczeń 24, 2010, 22:28:05U mnie jest podobnie ale wygląda to tak jakby raczej się dzwonek zwieszał a nie głośnik. Ktoś dzwoni a ja mam samą wibre.Przy okazji może udało by ci się poprawić ikonke od roamingu zeby zamiast 'WiFi' pojawiał się trójkąt albo cokolwiek innego bo poźniej nie wiadomo czy faktycznie wifi jest włączone czy też nie. Dodatkowo w pogodzie są literki W i N a chyba powinno być D (dzień) i N (noc).
Co do problemów z słuchawkami BT , to u mnie niema problemów ( ROM "nie palcolubny" ), w rozmowach działa ok , fakt że muzyki nie posłucham, ani przez skype nie pogadam bo tam akurat coś nie współpracuje ( ale to chyba dlatego ze mam zwykłą stara słuchawkę na BT )
Koment na gorąco W zakładce pogody literki już są ok, jednak na home nadal 'W i 'N'.Roaming jeszcze nie sprawdzony bo Play mi caly czas zbiera, ale jak tylko znajde jakiś 'bunkier' i zlapie plusa to opowiem.
Czy mógby ktos zrobic test w open gl i napisac wynik końcowy lub przynajmiej napisac ile wolnego romu po starcie i w trakcie korzystania ,bardzo mnie od jakiegos czasu ciągnie do wm 6.5 jedyne co stoi na przeszkodzie to pamiec RAM
80 mb hmmmm zobaczymy czasami mi sie zdarza że mam otwartych pare aplikacji np :gg,opera i oczywiscie WIFI i na przykładzie energy rom robi sie własnie 80 a jak mógbym jeszcze potrzebować cos więcej iiii Po pracy się przetestuje czyli o 24 myśle że podziele sie wrarzeniami.
Ooo widze, ze teraz jest dostepny rom na buildzie 23518. Jak do tej pory IMO najlepszy build jaki wyszedl. Jedyna wade jaka dostrzeglem to problem z wbudowana klawiatura ekranowa, trzeba wgrac jakiegos fingerkeyboarda. No i nie dziala wysylanie plikow przez bluetooth przy uzyciu file explorera.Rom zbudowany na podstawie kuchni po instalacji ma ~135MB wolnego ramu O jakie konkretnie problemy z smsami chodzi? Ja nic takiego nie dostrzeglem na tym buildzie.
Zaraz po starcie 115 mb wolne w testach OPEN GL minimalnie gorzej niż ENERGY, zaczyna mi sie to podobać ,widzę że podstawowe programy też są zainstalowane niektóre ikonki paskudne ,mógbyś zrobic jeszcze mały porządek z umieszczeniem w poszczególnych folderach np kalkulator do office ,takie małe szczegóły, a tak poza tym :JAK NARAZIE SZOK ROM STABILNY I SZYBKI ALE MYŚLE ŻE WECZOREM BĘDZIE PO 80% TESTU :::pobawiłem sie dosyc długo patrze a tu 97mb wolnego ramu CD..... EDIT błąd inna temperatura w pogodzie a ekranie głównym,MOŻNA PROSIĆ O JAKIŚ DZIAŁAJACY DOBRZE SPOSÓB NA 4 IKONY W PROGRAMACH EDIT niema windows live a gdy zinstalowałem caba podczas logowania mega zawieszka