No domyśliłem się że jest w romie ,ale nie było oznak jego działania wiec postanowilem zainstalowac wersje 0.6 i teraz dziala ale dopiero jak sie popchnie przez showcase
Co prawda nie ten rom, ale mnie ameba po zainstalowaniu tez nie dzialala i nie bylo zadnych oznak, ze w ogole dziala i jest wlaczona.
Dopiero reczna zmiana w rejestrze wartosci pomogla.
Moje ulubione ustawienia to:
HKCU\Software\xTep\AMeBa\CloseTapAction. 3
HKCU\Software\xTep\AMeBa\CloseHoldAction. 3
HKCU\Software\xTep\AMeBa\StartTapAction. 1
HKCU\Software\xTep\AMeBa\StartHoldAction. 1
"jak ktos chce telefonu ktory dluuugo trzyma na baterii to trzeba se czarno biala nokie kupic czytac smsy dzwonic i miec tydzien baterie:)"
głęboko inteligentne....
drogi "kolego" smartphony nie sa do "trzymania na baterii" a jesli uwazasz inaczej to zachowaj to dla siebie....
Jesli bateria trzyma 1 dzien to uwazam to za kompletna zenade ludzi z HTC. Ktory mamy wiek? Czlowieka wyslalismy (ponoc) na ksiezyc, budujemy elektryczne samochody, a nie potrafia zrobic pojemnej baterii?

Idac dalej, a raczej wstecz. Jaka baterie dali w Diamondzie? To juz jest parodia. Co prawda mozna kupic oryginalne zestawy ze zwiekszona bateria, ale takie cos powinno byc oferowane juz seryjnie. Wyciagniety z pudelka telefon powinien miec taka opcje. Albo mamy gruby telefon, ktory trzyma tydzien, albo cieniutki ultra slim mieszczacy sie do damskiej torebki, ktory trzyma ledwo 12h.
A teraz ze swiata przyszlosci: ten kto wynajdzie superwydajne ogniwo ten zostanie chojnie obdazony zielona waluta