Przed chwila wgralem wersje 21872. I mam nastepujace pytania i spostrzezenia:
1. Czy mozna wylaczyc dzwiek w ekranie bootowania?
2. Gdy wybieram kontakt i mam menu z Polacz / Wyslij smsa na gorze ekranu widnieje nazwa kontaktu. Ta nazwa jest ucieta w polowie. Widac gorna czesc napisu a dolnej juz nie.
3. Czy da sie wylaczyc plastry miodu w start menu czy to wlasnie jest ta manila ?

4. Nie dziala aplikacja aparat gdy jest wlaczona latarka w torchbutton, a wpadlem na to po tym jak kliknalem ikonke torchbutton z takim palcem (nie wiem co za tryb). Latarka nie chciala sie wylaczyc, wiec chcialem wylaczyc ja z poziomu aparatu

5. Czy jest w ogole mozliwosc publikacji takiego romu bez zadnych wodotryskow. Chce zwykly klasyczny pulpit i menu. Pulpit da sie wylaczyc w ekranie dzisiaj. Reszty... patrz punkt 3

6. Z poziomu comm managera nie mozna wlaczyc karty wi-fi. Karta dziala z ustawien/polaczenia/wifi i laczy sie z routerem. Po polaczeniu z siecia nie da sie wylaczyc wifi z poziomu comm managera. Da sie za to wylaczyc z poziomu ustawienia/polaczenia/wifi Moze to wina radia? Narazie korzystam z 1.02.25.32
Edit: Wystarczylo dodac jakas siec wifi i teraz z poziomu comm managera mozna wlaczyc karte
7. Mam telefon w Play i sa tam kody do sprawdzenia ilosci pieniedzy na koncie. Po "zadzwonieniu", wyswietla sie komunikat ile mam pieniedzy, ale po kliknieciu ok, telefon zawiesza sie, nie da sie zamknac tego okna i pomaga tylko SR
Niewatpliwie rom chcialem przetestowac pod katem pradozernosci. Oprocz standardowych ustawien czyli wylaczenie czujnika swiatla, ustawienie gsm a nie auto, skorzystalem jeszcze z programu do obnizania czestotliwosci taktowania procesora.
Co jest zdecydowanie na plus w porownaniu z romem Luqa 6.1 to szybkosc bootowania po SR.