ROM świetny! Naprawdę poważny konkurent dla ENERGY.
Przesiadłem się z ENERGY i oto jakie mankamenciki zauważyłem
Oto moja lista spostrzeżeń po długich testach:
1. Dźwięki systemowe jak i dzwonka wydają się skrzeczeć (są za głośne) ustawienie suwaka na 20% daje efekt jak w ENERGY 100%.
2. Brak Lampki w aparacie (zauważony wcześniej) po wysunięciu klawiatury w aparacie ekran robi się ciemny i nie działa aparat.
3. Wskaźnik baterii pokazuje błędne wartości. Przed SR 88% po SR 33%. Po kolejnym SR z 33% wraca na więcej i pokazuje się 76%. Itd.
4. Mam ustawiony dzwonek z wibrą po odebraniu nadchodzącego połączenia wibra dalej wibruje przez około 3 sek. (Rozmówca słyszy wibrowanie

)
5. Opóźnienie dzwonka jest drastyczne. Na pierwszym sygnale dzwoniącego migają tylko diody kółka i symbole słuchawki, na drugim pojawia się wibra i Dialer i zaraz po nim dźwięk dzwonka. Zanim usłyszę i odbiorę, rozmówca słyszy dobre dwa sygnały u siebie w słuchawce...
6. Wiadomości: Przy tworzeniu nowej wiadomości (TF3D - menu -> nowy) wybierając DO: wpisując odbiorcę (lub wybierając z listy), nie uda się wysłać wiadomości. Gdy wejdziemy w więcej zobaczymy, że odbiorcą nie jest numer telefonu tylko numer ID odbiorcy z listy kontaktów np.7.
Rozwiązanie (dość uciążliwe) po wyborze odbiorcy należy z menu wybrać SPRAWDŹ NAZWY, wówczas odbiorca umieszcza się w "" i wiadomość się wysyła.
Na razie tyle.
Szacunek dla Twórcy ROMu, oby tak dalej, a powstanie naprawdę konkretny i stabilny produkt!