0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
a jest w tym ROMie latarka - bo się jakoś przyzwyczaiłem - czasami się przydaje a nie mogę znaleźć...
panowie czy w tym romie dzialaja wideo rozmowy??
Oraz cenna uwaga że przydał by się tray jak w 6.1 gdzie można przełączać pomiędzy aplikacjami
Cytat: kennedee w Grudzień 26, 2009, 17:33:11Cytat: zygi75 w Grudzień 26, 2009, 15:07:33Faktycznie baterie zjada masakrycznie szybko. od wczoraj do dzis i mam 4% ;/U mnie z baterią problemu nie ma. Pewnie dlatego, że ustawione jest wyłączanie połączeń danych w trybie uśpienia (ustawienia/osobiste/telefon/dane "Wyłącz połączenie danych kiedy urządzenie przechodzi w tryb Uśpienia") no i zwykle (w domu, w firmie) mam połączenie Internet (GPRS/EDGE/3G) zablokowane przez NoData. Poza tym nie używam sieci 3G a jedynie GSM, a do WiFi zamiast systemowego klienta mam WiFi Monster.Bateria w uśpieniu spada przez noc o 1 - 2%. Oczywiście jak włączę WiFi i przeglądarkę lub Palringo to po 30 minutach pracy spada 10 - 20%.Nie wszystkie ustawienia miałem tak jak kolega napisał wiec postąpiłem według Twojego opisu i sprawdzę jak będzie dalej z baterią.
Cytat: zygi75 w Grudzień 26, 2009, 15:07:33Faktycznie baterie zjada masakrycznie szybko. od wczoraj do dzis i mam 4% ;/U mnie z baterią problemu nie ma. Pewnie dlatego, że ustawione jest wyłączanie połączeń danych w trybie uśpienia (ustawienia/osobiste/telefon/dane "Wyłącz połączenie danych kiedy urządzenie przechodzi w tryb Uśpienia") no i zwykle (w domu, w firmie) mam połączenie Internet (GPRS/EDGE/3G) zablokowane przez NoData. Poza tym nie używam sieci 3G a jedynie GSM, a do WiFi zamiast systemowego klienta mam WiFi Monster.Bateria w uśpieniu spada przez noc o 1 - 2%. Oczywiście jak włączę WiFi i przeglądarkę lub Palringo to po 30 minutach pracy spada 10 - 20%.
Faktycznie baterie zjada masakrycznie szybko. od wczoraj do dzis i mam 4% ;/
A co z budzikiem? Poprawiony błąd?
Nowe wersje w pierwszym poście można ssać
Budzik raz mi działa raz nie. Mam prośbe do Zygi75 możesz mi powiedzieć jak to zrobiłeś ze u Ciebie działa zawsze. Może to trzeba jakoś ustawić.
AMIGAnTOMEK, gdzie jest systemowy "reset" (jako ikona) ?Po zmianie z Energy pozytywne wrażenia
Koledzy działa animacja pogody w Home na tym romie?
Może ktoś mi pomuc. Zdarza mi się ze podświetlenie ekranu mi znika tz. jak ustawie automatyczna regulacja podświetlenia to po odblokowaniu nie podświetla mi ekranu dopiero po wejściu w baterie i ustawieniu zapala się ekran.
Potwierdzam u mnie animacja też nie działaDobra juz działa trzeba zastosować tego caba...
[HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila]"Tweaks.EnableWeatherWallpaper"=dword:00000001
[HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila]"Tweaks.EnableWeatherWallpaper"=dword:00000000