Gdzie jest ta opcja z wyciszaniem dźwięku (chyba że jest przypisana odgórnie) Jeżeli tak to nie działa.
Co do wibracji to też nie działają chyba, że u mnie miesza su2u gdyż tam też w opcjach pyta czy wibrować przy połączeniu gdy testowałem z ( tylko) zaznaczonym wibrowaniem w menu-->osobisbisty-->telefon-->zaawansowane--> i zaznaczony ptaszek ,,wibruj przy zestawieniu połaczenia" - to nie działa.
Jak zaznaczę w su2u aby wibrowało to działa poprawnie.
A teraz moje uwagi:
jakie zdążyłem zauważyć :
Pomimo wybranego dźwięku sms w; ustawienia --> dźwięki i powiadomienia --> obsługa wiadomości sms. Zapamiętuje wybór dźwięku który się przyporządkowało do smsa ale i tak odtwarza jakimś innym ,,pipnięciem"

Takie pytanie dodatkowe jak i czy można w ogóle wyłączyć wi-fi aby ani nie szukała sieci ani nie była w stanie czuwania ( cały czas mam widoczną ikonkę wi- fi u góry)
Jako że z wi fi nigdy nie korzystam to po co ma mi dodatkowo baterie pożerać
Edit:Dzisiaj troszkę się bawiłem telefonem i miałem nadzieję, że przyczyną moich problemów było "nieprofesjonalne" flashowanie ( z włożoną kartą pamięci i sim)- chociaż zdania na ten temat są podzielne...
Nie wiem na ile jest w tym prawdy ale dodatkowo zaleca się niby przed i po flashu HR a więc to zrobiłem ale pomimo tego jest to samo... denerwuje mnie to troszkę bo zamiast dźwięku sms mam tylko ,,pipnięcie"
Dodatkowo we wcześniejszej wersji roomu aby system zobaczył moje dźwięki ( np przy ustawieniu dźwięku budzika i sms) musiałem wrzucić je do katalogu Windows a teraz trzeba je wrzucić do ,, moje dokumenty--> moje dźwięki" inaczej nie można ich ustawić...
Budzik działa bez zarzutów poprawnie odtwarza wybrany dźwięk natomiast SMS już nie.
Zmieniło się coś w wyświetlaniu kontaktów. Oryginalnie w dymondtweak opcja ukrywaj kontakty jest wyłączona. Po właczeniu tej opcji nie ma żadnego efektu trzeba dodatkowo w opcjach outlooka widok --> i trzeba wybrać tylko kontakty.
Sukces jest tylko częściowy gdyż przy wybieraniu adresata sms i tak wyświetla podwójnie.
W poprzedniej wersji rooma nie zapamiętywał wyboru na długo a w tej wygląda na to że tak - chociaż testuje room dość krótko... zrobiłem kilka sr i póki co zarówno w DT jak i w kontaktach zapamiętuje interesujące mnie ustawienia.
Mistrzu jak by dało rade załatwić problem tych dźwięków sms i z kontaktami aby w outlooku i w sms wyświetlało pojedynczo to by było super...
No chyba, że tylko ja mam z tym problemy