Witam, po dłuższym czasie użytkowania Tael Rom wysypał się, postanowiłem potestować jakie postępy poczyniłeś AMIGAnTOMEK w swoim romie. Cieszę się, że postanowiłeś zainteresować się Sense 2.5

ogólnie romik bardzo responsywny i sprawnie działa, mam problemy tylko z dwoma rzeczami:
1. Wi-Fi włącza mi się samoczynnie co jakiś czas. Niewiem czy jest to związane z tym, że mam ustawione w ActiveSync synchronizację z kontem google przez serwer Microsoft Exchange, ale wcześniej na Tael-u miałem to też w ten sam sposób skonfigurowane i taki objaw nie występował. Dodam jeszcze, że nodata blokuje mi łączenie się przez 3G/GPRS.
===
edit: dopatrzyłem właśnie w comm managerze funkcję włącz/wyłącz automatyczną transmisję, była włączona - pewnie to było odpowiedzialne za automatyczne włączanie wi-fi, zgadza się? Do tej pory używałem skrótu w sense do włączania/wyłączania wi-fi.
===
2. Po zsynchronizowaniu poczty email nie mogę odczytywać pełnych maili. W Sense widzę podgląd, po dotknięciu ekranu na pasku u góry wyświetla się napis "Pocket Outlook" i nic więcej się nie dzieje - widać że coś tam próbuje działać no ale skutek jest marny. Przy ręcznym wchodzeniu do skrzynki odbiorczej widzę nagłówki maili i początek wiadomości, ale nie mogę do nich wejść. Jedyny sposób, żeby podejrzeć maila to kliknięcie "odpowiedz" albo prześlij dalej.
aha cośtam było niedotłumaczone chyba w 'przypominajkach' kalendarza. "Dismiss all" wydaje mi się? to by było "odrzuć wszystkie".
Pozdrawiam,
Mirek