Witam,
właśnie zaistalowałem sobie ten romik, jednak nie mogę dojśćdo ładu z dwoma rzeczami, mianowicie:
1. Nie mogę ustawić klawiaturki SWYPE jako "standardowej". Ustawię w Sipchange i po ok 2 użyciach znów wskakuje standardowa, windowsowska. Jakiś pomysł?
2. Program Butler. Nie ukrywam, że bardzo ułatwiłby życie na Raphaelku. Ściągnałem programi z tego wątku:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=464611. Jednak po zainstalowaniu i odpalaniu z poziomu mojeurządzenie/windows/startbutler.exe wyskakuje okienko: "Coould not start StartButler.exe". Skopiowałem wszystkie pliki które podane są w folderach spakowanych w pliku "butler1.1.sources.rar" bezpośrednio do folderu windows (tam gdzie jest StartButler.exe i także nie chce się odpalić. Gdy wykonam gest góra-dół-góra palcem po przycickach, wyskakuje "nie można uruchomić "menulauncher.exe. Program moze nie byc podpisany przy użyciu zaufanego certyfikatu, lub brakuje czesci jego plików. Odinstaluj i zainstaluj ponownie program w celu rozwiązania problemu" Niestety butler nie chce się "dać" odistalować. Tak więc wygląda na to, że działa w tle, ale nie można do niego wejść.
Bardzo prosze o pomoc, ponieważ programik wygląda zachęcająco. Posiadam rom z buildem 23563.
Z góry dziękuje i pozdrawiam,
domann