Romik znakomity, gratulacje udanego wypieku.
Oczywiście zgłaszam małą reklamację - klawiatura HTC nie wibruje po wybraniu opcji w ustawieniach klawiatury. Dodatkowy feedback przydał by się, wibracja jest bardziej dyskretna od dźwięku.
I taka mała rada na problemy mitriandir'a :
Jestem bardzo zadowolony z tego romu (tydzień temu go zainstalowałem) i byłby idealny gdyby nie odtwarzacz muzyki który nie działa w Touch FLO 3.
Może masz za dużo mp3 na karcie, mi przy ok 6GB muzy Touch Flo siada :/ Powodem może być też błąd w tagu mp3 lub błąd zapisu (odłączenie USB podczas pracy na plikach), pomóc może ponowne wgranie zdrowych plików-pliku z PC.
Niestety problemy z dużą bazą danych w Touch Flo zmusiły mnie do użycia alternatywy. Obecnie używam Nitrogen
http://code.google.com/p/microfi-nitrogen/.
Jest szybki, łatwy w obsłudze, można ściągnąć wtyczki obsługujące język polski oraz pliki FLAC. Dostępna też jest wersja obsługująca Pocket Scrobbler dzięki czemu korzystając z konta last.fm możesz sprawdzać jakie są twoje preferencje muzyczne, co i ile razy odtworzyłeś. Pocket Scrobbler działa również Windows Media Playerem i TouchFlo HTC mp3.
Zalety Nitrogen:
-operuje na folderach a nie na albumach (może to też być wada)
-przyjazny interface
-obsługa FLAC
-łatwa konfiguracja, w tym ustawienie bufora
-opcja sleep
Wady:
-brak trybu wyświetlania landscape
-czasami się wywali, winę za to ponosi głównie manipulacja na plikach dodanych do playlisty
-w plikach mp3 tagi muszą być id3v1 lub id3v2. Jeżeli są id3v1 i id3v2 razem, tytuł brany jest z pliku.
A i na koniec mała dygrasja

Raphael ma świetną końcówkę mocy w mp3. Na słuchawkach takich jak Koss Porta Pro basy miażdżą mózg. Mi najlepiej się słucha na Audiotechnice WM-5, a przy korzystaniu z FLAC zadowoleni też będą użytkownicy dokanałowych Creative Aruvana. Dodatkowo miałem dostęp do wielu urządzeń, takich jak iPhone 3g-3gs, Galaxy S, Nexus-Desire, Milestone i maaasa innych. Touch Pro w porównaniu z nimi gra lepiej, chociaż są słyszalne szumy przy braku sygnału, w praktyce jednak są one niesłyszalne a dźwięk jest naprawdę szczegółowy. Wprawdzie nie kupowałem go do mp3 to teraz praktycznie tylko do tego służy.