anonim001, nie u każdego. U mnie resetuje windowsa kilkarazy dziennie, potrafi zaciąć się nawet kiedy go podłącze do ładowarki. Efekt jest taki, że nie da się go wybudzić, a dioda ładowania nawet po odłączeniu działa tak jakby się ładowal. Na Androidzie nie mam tych problemów.
konrado92, za dźwięk odpowiada libaudio o ile dobrze pamiętam, na Sleep of Dead jest już rozwiązanie, wszystko powinno normalnie działać (ściągnij na nowo czystą paczkę i sformatuj całą kartę programem HP Format Tool lub coś w tym stylu, potem wrzuć wszystko na sc card, nie do folderu i spróbuj-tylko kalibracje obcą wgraj).
U mnie działa to normalnie, natomiast słuchawki nie działają na androidzie (trzeba jakieś pliki podmienić, niestety nie pamiętam na jakie i które, ale słuchawka BT nie działa nawet na Leo, przynajmniej nie działała jak ostatnio o tym czytałem).
A, i walcz dalej, bo :
Good news guys! WisTilt2 has potentially located the panel type of the RAPH, and he is working with stinebd on his RAPH110 to figure out proper collapse/reinit of the panel. Exciting!
Oznacza to mniej więcej tyle, że zniknąłby problem masakrycznie szybko rozładowującej się baterii (działała by jak na WinMo). Jeśli by to wyszło to myślę, że zostałoby od razu wrzucone do normalnych kerneli, a jak wam coś nie działa (napis:wymuś zamknięcię/For Close) to róbcie logi i wysyłajcie do glemsona albo do topicu na xda, pomoże to więcej niż narzekanie :-P