Witam.
Mam problem. Wgrałem sobie andka z froyo na mojego raphaela, wszystko byłoby dobrze gdyby nie problem z bluetooth. Gdy podłączałem słuchawkę bezprzewodową bluetooth, dzwoniąc do kogoś nic nie słyszałem i jednocześnie nie słyszała mnie ta osoba do której dzwoniłem, zaś po rozłączeniu słuchawki od telefonu, połączenie przebiegało normalnie dzwięk był normalnie odtwarzany (słuchawka jest sprawna w 100%, sprawdzałem pod innym telefonem działa bez zarzutów, tak jak i na moim raphaelu ale tylko pod windowsem). Z tego powodu wykasowałem andka, i wgrałem ponownie froyo, lecz teraz z najnowszym kernelem.. Teraz jest jeszcze gorzej.. Wszystko się zainstaluje, jest okej.. potem chce zadzwonić przez słuchawkę, znowu cisza.. i u mnie i u odbiorcy.. co lepsza.. nawet bez słuchawki nie bylo dzwięku.. włączam odtwarzacz muzyki, by sprawdzić czy wogole jest dzwięk pod tym andkiem.. okazuje się że odtwarzacz nie chciał nawet ruszyć.. :/ jako dzwonek wszędzie mam poustawiane "cichy" i nie ma nic innego do wyboru, pomimo ze w folderze media są zamieszczone dzwonki które powinny się tam pojawić.. ;/ Próbowałem rozwiązania z innymi kernelami.. ale nic to nie pomogło.. froyo instałowałem FRX05 jak i FRX06 i to samo ciągle.. :/
I tu pytanie. Czy spotkał się ktoś już z problemem braku dzwięku ? czemu tak się dzieje? dziwi mnie to troche, ponieważ w 1 poście tego tematu było napisane że pod froyo działa już wszystko.. :/ Proszę o pomoc, gdyż już próbowałem chyba wszystkiego co wiedziałem..