Możesz podesłać mi screen Twojej karty pamięci (a dokładniej folderu do którego wrzucasz wszystkie pliki Androida)?
folder mam nazwany Android Froyo a to fotka tego folderu którego mam na telefonie prtSc coś nie załapuje w 7
W Windows Seven masz od tego narzędzie wycinanie. Komunikat który Ci się wyświetla mówi o tym, że nie można znaleźć pliku rootfs na Karcie pamięci. Nie można go znaleźć, ponieważ powinien on być wrzucony do katalogu głównego lub odpowiedniego folderu na karcie. Domyślnie ten folder nazywa się ,,Andboot" i to takiego folderu szuka na karcie pamięci. Po prostu zmień nazwę Twojego folderu z
Android Froyo na
Andboot lub wy edytuj odpowiednio plik startup.txt(podeślij go w załączniku to Ci go przerobię jeśli sam Sobie nie poradzisz).
brakuje Ci pliku z kalibracją ekranu, w załączniku daje pliczek, rozpakuj go tam do reszty, upewnij się że masz jakieś 300MB na utworzenie podczas startu andka pliku data.img
Pliku mu brakuje, bo sam go tworzy przy końcowej fazie pierwszego uruchomienia Androida. Przy nowych kernelach występują jednak problemy z tym (punkty w które należy tapnąć chowają się pod cyferkami czy co tam wyskoczy) więc niech lepiej skorzysta z tego co mu podrzucasz
21 stron wątku to sporo do czytania a chcę się tylko dowiedzieć, czy ten andek hasa sprawnie ?
Hasa sprawnie, ale przeczytaj tych kilka ostatnich stron, bo warto.