Być może ma tutaj udział server_bug. Spróbuj innych kerneli (sami musicie dopasować pod siebie).
Spróbuj z czystą paczką (nie ściągaj nowej, po prostu wywal data.img i plik kalibracji). Po pierwszym uruchomieniu musisz przeżyć zacinanie się i uruchomić wszystkie aplikacje (przy tym ustawić Sobie PL w ustawieniach) i uruchomić go ponownie. Taki zabieg powinien pomóc. (omiń kamerę-ona i tak nie zadziała :-P ). Możesz spróbować też wykonać połączenie (team XDA, a właściwie testerzy) twierdzą, że to pomaga.
Bateria mocno leci przy zawiechach, bo procesor najciężej wtedy pracuje, próbując go odwiesić.
Uruchom go kiedy bateria na Twoim Raphaelu będzie miała 100%
Połączone: [time]Luty 10, 2011, 22:11:43[/time]
Własnie sprawdzałem logi z Chatu IRC i normalnie prawie spadłem z krzesła-zaskoczony zresztą byłem nie tylko ja, wszyscy się zdziwili, bo... No właśnie:
GlemSom dzisiaj (po dwumiesięcznej przerwie) WYDAŁ NOWEGO KERNELA! A już myślałem, że o nas zapomniał

Zaraz pobiorę i napiszę jak chodzi (no i spróbuj człowieku dać aktualną paczkę, jak w ciągu dnia musisz uzupełnić ją 2 razy :-P ). Polecam też spróbować z nowym kernelem osobom u których są problemy.
Edit: U mnie chodzi ładnie (przynajmniej na razie).