qsqa, czemu nie chwalisz się nową produkcją http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=444653
?
Bo jeszcze nie ma czym :-) ale zapraszam do testów jeżeli nie przeszkadza wam język angielski (polska wersja pojawi się na początku następnego tygodnia jak tylko wychwycę wszystkie błędy). Sam ROM jest naprawdę szybki ...
A mogę mieć do Ciebie qsqa wielką prośbę? Jeżeli będziesz robił wersję PLK swojego nowego ROMu czy możesz nie wrzucać do niego modyfikacji TF3D a dla tych, którzy jednak by chcieli takie modyfikacja dłączyć je do paczki z ROMem w postaci CABów? Można też zrobić tam, że modyfikacje TF3D w ROMie by były, ale do paczki z nim dołączone by były pliki manili, które przywracały by standardowy wygląd manili.
Nie zrozum mnie źle, bardzo cenię Twoją pracę i Twoje ROMy uważam, za świetne, ale akurat w kwestii wyglądu mi najbardziej pasuje wersja standardowa, ewentualnie lubię sam decydować co w kwestii wyglądu chciałbym zmienić.
Jeżeli jestem odosobnionym przypadkiem i tylko dla mnie ma znaczenie jak wygląda TF3D i nikt inny nie podziela mojego zdania to możesz mnie spokojnie olać, nie zawracać sobie mną głowy i robić dalej to co uważasz za stosowne a ja się dostosuje

W końcu to Twoje dzieło

Mam jednak cichutką nadzieję, że jest jeszcze ktoś kto myśli tak jak ja i razem, demokratycznie osiągniemy jakiś kompromis w tej kwestii.