Bardzo dobry ROM

. Wersja 1.6 nie szczególnie przypadła mi do gustu, ale ta zostanie u mnie chyba na dłużej. Mam tylko kilka sugestii na przyszłe wersje:
-tłumaczenie w ustawieniach telefonu, w zakładce Zaawansowane można trochę poprawić,
-g-sensor również przydałby się po polsku,
-w ustawieniach Managera Zadań jedna z zakładek nazywa się "Inni", zamiast "Inne",
-zakładka Profile w TF3D nie da się przewinąć do końca, estetycznie też moim zdaniem nie wygląda za ciekawie,
-przy próbie usunięcia tej zakładki przez ADC3.3 telefon sie zawieszał, pomagał SR,
-w zakładce Menadżer Komunikacji o wiele bardziej zamiast przycisku Wstecz przydałby się przycisk Więcej prowadzący do Common Managera, mam tam swoje ustawienia do których dostęp byłby szybszy,
-we właściwym Common Managerze nie ma tytułu, jest puste pole, gdzie w oryginalnym romie był napis Common Manager,
-mógłbyś też dać link do cab'a, albo jakieś namiary na wpis do rejestru, który przywraca szare tło pod suwakiem w TF3D, standardowy widok bardziej mi sie podobał.
-może warto dla zachowania ładu w Menu Start dorzucić foldery z ikonami? np. takie:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=428064 To oczywiście tylko szczegóły, kosmetyczne zmiany. Ogólnie rom godny polecenia, bardzo dobra robota

!