WM 6.1 po polsku

• 5 Odpowiedzi
  • 2965 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

WM 6.1 po polsku
« dnia: Grudzień 07, 2009, 19:51:51 »
Witam, jest jakiś rom na wm 6.1 po polsku ? Bo szukam i nie mogę nigdzie znaleźć :/ Mam wrzucony aktualnie coffie rom, ale próbując angielskich romów na 6.1 wydaje mi się, że są sporo szybsze od 6.0. Prophet ma być żonce także przydałoby się, aby był po polsku i nie zamulał ;)

*

Offline Bacao

• 1582
  • czyt. Bokął
    • PdaSite.pl-idealne miejsce w sieci dla Twojego PDA.
  • Sprzęt: Acer C110, Motorola Milestone
Odp: WM 6.1 po polsku
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 07, 2009, 20:08:42 »
Zawsze mozna zainstalowac spolszczenie, ale nie polecam. Pda pozniej muli, sa problemy z instalacja programow a po odinstalowaniu czasami moze dojsc nawet do smierci klinicznej. A zona nie zna angielskiego? :P
Moj nick (apelido) znaczy tyle co usmiechniety :D
Toshiba G900--->HTC Universal (XDA EXEC)---> HTC Hermes (MDA Vario II)---> HTC TyTN II---> Nokia N810--> Acer C110 + Motorola Milestone

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 07, 2009, 20:28:48 »
Aha, no właśnie wgrywałem swego czasu  jakieś spolszczenie do manila2d i rzeczywiście telefonu wręcz nie dało się używać. To może jakiś godny polecenia stabilny rom wm 6.1 po ang ?  Wgrywałem wm 6.5 i miałem problemy z kontaktami, tzn nie widziałem ich wcale. Teraz mam zamiar wypróbować rom WM 6.1 Build 21054 TouchFlo 3D Look II.

*

Offline Bacao

• 1582
  • czyt. Bokął
    • PdaSite.pl-idealne miejsce w sieci dla Twojego PDA.
  • Sprzęt: Acer C110, Motorola Milestone
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 07, 2009, 20:30:53 »
Ogolnie wm6.5 ogolnie wedlug mnie jest kiepski, nie podam Ci konkretnego romu, bo tego pda nie mam ale moge Ci powiedziec zebys szukal czegos na wm6.1 i raczej bez dodatkow w stylu manili.
Moj nick (apelido) znaczy tyle co usmiechniety :D
Toshiba G900--->HTC Universal (XDA EXEC)---> HTC Hermes (MDA Vario II)---> HTC TyTN II---> Nokia N810--> Acer C110 + Motorola Milestone

*

Offline saknis

• 696
  • Sprzęt: HTC Hero
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 13, 2009, 19:46:06 »
Spróbuj Coffie ROM od Golluma z xda-dev :)

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 10, 2010, 12:14:35 »
Witam

Sam mam obecnie Coffie Room: http://rapidshare.com/files/118499972/CoffiePLK.exe
Jest bardzo szybki w porównaniu z resztą testowanych romów, ma kilka błędów, Wifi WPA2 ale jest na to fix, kontakty w ekranie today itp.

Jeśli ma ktoś fajny super szybki rom po polsku który jest przetestowany, lub ewentualnie jakąś czystą wersję polskiego romu to prosiłbym o podzielenie się ;)
Przeszukiwanie forum zajmuje dużo czasu a wyniki często marne, dobrze by było przy okazji tego tematu (WM 6.1 po Polsku) wstawiać tu linki z Romami, na pewno ułatwi to przeszukiwanie forum, ja od tygodnia szukam konkretów na temat polskiego romu i jedyne co znalazłem to Coffie i 6.5 PLK chociaż wole starsze wersje WM, są szybsze.
Proszę o wstawianie linków ;)  :grin: :mrgreen: :ok: :D

Pozdrawiam Ave Bass ;)