Otóż dostałem wczoraj w końcu spv m600, nauczyłem się poruszać po systemie(mało wiele) nawet go podkręciłem(260mhz działa dużo lepiej). Teraz jednak mam kilka pytań i problemów...
1.Posiadam telefon sprowadzony a Anglii i nie bardzo wiem jak skonfigurować go aby działał internet w erze(gprs) i żeby można było wysyłać mmsy.
Tutaj nie znalazłem do wyboru takiej marki jak htc...
http://www1.era.pl/phones/phones_config.php - Z tym już sobie poradziłem, własnie połączyłem się z onet lite...
2.Czy można jakoś bardziej przystosować telefon do obsługi palcem? posiadam touchflo, ale niektóre rzeczy są tak malutkie że jedynie rysikiem da się je wcisnąć albo trzeba polować palcem kilka sekund- może jest jakiś soft przystosowany do tego?W autobusie obsługa rysikiem odpada :/(klawiature do sms już zainstalowałem ) Znalazłem opcje gdzie można ustawić grubość suwaków, ale to za mało.
3. W telefonie mam zainstalowany program automapa5(jak kupiłem od kolesia to był) niestety nie działa, chciałbym go usunąć, jednak w "programs" jest jego ikonka i nie mogę go usunąć, w settings "remove programs" pozwala tylko usuwać programy z karty pamięci o.O
4.Gierki, które zainstalowałem na karcie pamięci i które zresztą działały nagle przestały...za to mają teraz taką samą ikonkę jak program automapa nie mam pojęcia czym to jest spowodowane o.O może soft się chrzani?