Pytanie do znających wersję Cube dla Propheta - dodanie kontaktu

• 5 Odpowiedzi
  • 777 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam!
Mam M600 (Qtek s200) i ogólnie jestem zadowolony. System WM 6.1 z nakładką Cube, karta SD 4GB, podkręcony do 247 MHz.
Kontakty standardowe ściągnęło z karty SIM, bez kłopotów.
Nie potrafię jednak dodać kontaktów do listy 9 foto ikonek w Cube. Na filmiku z youtube widziałem, że gość miał tam małe fotki kontaktów, które na skróty dotykał i wybierał połączenie z osobą, której twarz miał na fotce. Na różne sposoby starałem się tam dodać kontakt i nic. Nie udało się.
Pomóżcie i podpowiedzcie, jak to się robi? A może w tej wersji jest to zablokowane?
Help, pls.

*

Offline leszekcce

• **
  • 151
  • Sprzęt: HTC Magic
Odp: Pytanie do znających wersję Cube dla Propheta - dodanie kontaktu
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 14, 2008, 00:05:21 »
Po pierwsze musisz mieć dodane foto do kontaktu, czyli odpalasz aparat robisz komuś fotki i w opcjach wybierasz przypisz do kontaktu, czy jakoś tak. Można też odpalić album otworzyć jakąś fotkę i wybrać dodaj do kontaktu, następnie odpalasz kostkę, przechodzisz w miejsce gdzie jest te 9 kwadracików, klikasz na 1 odpalą się kontakty, wybierasz kontakt, do którego wcześniej dodałeś foto, i powinno działać :)

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 15, 2008, 09:22:56 »
A ktoś wie jak zrobić żeby dawało się przekręcać ekran tak jak to wygląda na filmach youtube ?
To wygląda jak efekty z obracającym się (przełączającym) ekranem znanym np z linuxa Ubuntu :)

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 20, 2008, 18:04:19 »
witam.mam ten sam problem z kostka.wszystko dziala  dobrze, poza tymi kontaktami.nie da rady dodac zadnego kontaktu, ta opcja jest jakby nieaktywna.mam kontakty to karcie sim i w pamieci telefonu, do kontaktow mam tez pododawane zdjecia, ale nic to nie pomaga.jezeli ktos ma jakis pomysl to bede bardzo wdzieczny.wersja kostki to: Shadow_Cube

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 20, 2008, 19:12:23 »
Otóż to. Mam tak właśnie.
Nic nie pomaga. Może ta opcja jest u nas wyłączona?
U mnie ta kostka właśnie się obraca, wszystko jest super, ale 9 okienek jest bez mozliwości dodania kontaktu.
Ciekawa sprawa.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2008, 19:14:05 wysłana przez jwojnar1 »

« Odpowiedź #5 dnia: Maj 08, 2008, 12:39:05 »
Wgrałem nową wersję Cube dla TouchFlo i nie pomogło.
Nadal brak możliwości dodania kontaktu do 9 okienek z fotkami.
Już się chyba poddam, bo nie wiem, co robić?