Prophet i wprowadzanie tekstu

• 1 Odpowiedzi
  • 944 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Upgreydd

• *
  • 71
  • Too Weird To Live, Too Rare To Die...
    • Monitoring
  • Sprzęt: Samsung SGH-i780
Prophet i wprowadzanie tekstu
« dnia: Grudzień 11, 2008, 19:55:46 »
Witam :]
Z Góry zapewniam ze użyłem opcji szukaj i przeczytalem inne watki, ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie.

1. Czy w SPV M600 da rade zamienic podpowiedzi udzielane przez słownik na polskie? (ROM ShadoW by Claudyfa TE)
2. Co to jest XT9? Jaka jest różnica miedzy XT9 a T9?
3. Jaka klawiaturę ekranowa polecacie? Czy może jakiś recognizer do liter? Używałem kilka dni Calligraphera, ale problem tkwił w tym ze jestem leworęczny i inaczej pisze niektóre literki jak praworęczni i ciężko było niektóre wyrazy napisać, może jakby posiadał słownik wyrazów polskich to byłoby to możliwe.
4. Jaki ROM polecacie? Wiem ze ilu użytkowników tyle wersji polecanych Romów będzie, ale ciekawi mnie wasze zdanie. Poza tym kiedyś pisałem flash'e do starych nokii DCT-3 i mi to nawet wychodziło, wiec chetnie sie zmierzę z kuchnia na propheta, tylko punktu zahaczenia szukam. może jest ktoś kto juz próbował cos upichcić? ;]

PS. istnieje WM6.1 dla propheta w wersji PL? albo chociaż 6.0? Mam taki polski romik na emulatorze od M$, wiec może można cos wykombinować mądrego?

*

Offline Upgreydd

• *
  • 71
  • Too Weird To Live, Too Rare To Die...
    • Monitoring
  • Sprzęt: Samsung SGH-i780
Odp: Prophet i wprowadzanie tekstu
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 01, 2009, 18:07:04 »
Mogla by choc jedna osoba odpowiedziec, na ktores z wyzej wymienionych pytan? Byl bym bardzo wdzieczny