0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
WitamJuż 3 razy złapałem Cruisa jak przestawił sobie sam zegar Czy macie też takie przypadki? (zazwyczaj się cofa o kilkadziesiąt minut). Myślę że może się to dziać gdy traci zasięg sieci, ale to tylko moje przypuszczenie.
Zauważyłem taką kwestię w momencie kiedy go wybudzam z "uśpienia" w ułamku sekundy widzę jak uaktualnia czas. Wydaje mi się, że w czasie kiedy wyświetlacz jest wyłączony a Polaris "uśpiony" to nie zmienia się obraz na wyświetlaczu. Nie zauważyłem natomiast aby zegar sie cofał.
Cytat: zygzag w Kwiecień 18, 2008, 13:39:47Zauważyłem taką kwestię w momencie kiedy go wybudzam z "uśpienia" w ułamku sekundy widzę jak uaktualnia czas. Wydaje mi się, że w czasie kiedy wyświetlacz jest wyłączony a Polaris "uśpiony" to nie zmienia się obraz na wyświetlaczu. Nie zauważyłem natomiast aby zegar sie cofał. To sie zgadza, jest tak jak piszesz, ale po "uaktualnieniu" wyswietlany jest poprawny czas.
Też tak mam - ale przez to nie działa mi budzik - Pocket WakeUp.Czy jest na to jakaś rada?
To sie zgadza, jest tak jak piszesz, ale po "uaktualnieniu" wyswietlany jest poprawny czas.