sklep tre.pl warto?

• 15 Odpowiedzi
  • 3061 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline marcinek__85

• *
  • 57
  • Sprzęt: HTC Touch Cruise
sklep tre.pl warto?
« dnia: Marzec 06, 2008, 20:57:40 »
witam..
od dłuższego czasu obserwuje cenę Polarisa w tym sklepie
http://www.tre.pl/index.php?docid=stowar&id=71476
i zauważam ze dużo im schodzi tych pda no i często pojawiają sie nowe. Kupił ktoś już u nich? jak z wiarogodnością? naprawdę warto? bo cena jak narazie jest konkurencyjna bo taniej nie znalazłem.
i jeszcze temat polskiego języka. naprawdę to jest nakładka czy pełne spolszczenie?
już mam mętlik w glowie:/ a lada dzień chce zamawiać Polarisa:)
Pozdrawiam...
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2008, 23:28:03 wysłana przez marcinek__85 »

*

Offline radzisz

• 29
  • Sprzęt: Galaxy S II
Odp: sklep tre.pl warto?
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 07, 2008, 00:32:48 »
i jeszcze temat polskiego języka. naprawdę to jest nakładka czy pełne spolszczenie?
nakładka na 1000 %, ale u mnie działa bez żadnych problemów i konfliktów :ok:
pozdrawiam
radzisz

ex HTC Polaris, ex MDA Compact IV, ex HTC HD2

*

Offline Gandi

• 22
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 07, 2008, 08:21:24 »
Cześć,
Sprawdź sobie porównanie na http://www.ceneo.pl. Ceny są niższe i to w sklepach mających dobre opinie (1821 najniższa jak na dzisiaj). Ja też pewnie lada dzień będę zamawiał.

Pozdrawiam

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 07, 2008, 08:40:42 »
Cześć,
Sprawdź sobie porównanie na http://www.ceneo.pl. Ceny są niższe i to w sklepach mających dobre opinie (1821 najniższa jak na dzisiaj). Ja też pewnie lada dzień będę zamawiał.

Pozdrawiam

A pod jakim hasłem szukałeś? Bo ja pod: Touch Cruise i znalazłem: TUTAJ
« Ostatnia zmiana: Marzec 07, 2008, 08:42:24 wysłana przez tomaszkap »
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline Gandi

• 22
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 07, 2008, 09:08:35 »
No właśnie na podanej przez Ciebie stronie jest to zestawienie z najniższą ceną 1821zł.

Pozdrawiam

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 07, 2008, 09:11:18 »
Dzięki zauważyłem już  :) Znacie jakąś stronkę, na której są zdjęcia tego cuda ?? Coś za dużo zdjęć nie ma na googlach.

Znalazłem filmiki na youtube i rzeczywiście na zdjęciu reklamowym wygląda całkiem inaczej niż w rzeczywistości - jest jak lusterko strasznie świecący !!
« Ostatnia zmiana: Marzec 07, 2008, 09:14:34 wysłana przez tomaszkap »
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline marcinek__85

• *
  • 57
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 07, 2008, 12:52:10 »
oooo niezła cena.. a już ktoś tam kupował? jak z wiarygodności w tym sklepie?

*

Offline Gandi

• 22
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 07, 2008, 13:08:34 »
Trochę o wiarygodności sklepu możesz poczytać w opiniach o sklepie - obok jego logo w ceneo.

« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 07, 2008, 19:23:37 »
Cze!

A ja mam takie przemyslenia: jest ciekawa siec sklepow ktora ma zawsze bardzo dobre ceny
a do tego w ostatnim tygodniu miesiaca maja raty 0%: www.notebooki.pl (luknijcie chocby
na cene HP 614c).

Problem polega na tym ze jeszcze sie nie obudzili i nie maja HTC Touch Cruise w ofercie.
Proponuje zeby pare osob napisalo do ich sklepu internegowego maila to moze przemysla
temat. Wiele juz sprzetow (w tym 4 PDA) u nich kupowalem i zawsze cena byla dobra
a po zestawieniu tego z ratami 0% oferta byla bezkonkurencyjna. Do tego kulturalni, slowni
ludzie z ktorymi nie ma jakichs dziwnych problemow - moje doswiadczenia ze sklepami
w Gdansku i Krakowie.

Ja juz maila napisalem.
Napisane: Marzec 07, 2008, 19:16:15
Witam ponownie!

No i sie okazuje ze jednak maja Touch Cruise i to w dobrej cenie tylko nie umiescili
go w Palmtopach tylko w Smartfonach.

Pozdro!

*

gchm

« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 08, 2008, 13:07:44 »
Pewnie nie można uogólniać jednostkowego doświadczenia, ale...  Odpowiem z praktyki.
W piątek ok. 14 zauważyłem, że w TRE mają w magazynie kilka sztuk Polarisów w akceptowalnej dla mnie cenie (1902 brutto). Zamówiłem z dostawą kurierem,  z opcją obejrzenia zawartości pudełka w obecności kuriera (dodatkowo 30 zł). Przed 18.00 Polaris był już w firmie przewozowej (dostałem maila). W sobotę i niedzielę Stolica nie dostarcza (chyba, że za dodatkową opłatą - więc zrezygnowałem).
W poniedziałek o 12 otrzymałem sprzęt do pracy (tak sobie zażyczyłem). Wszystko było OK! Kurierowi zapłaciłem 1932 do ręki.
Czekam tylko na fakturę, którą standardowo dosyłają w ciągu tygodnia (taka była pisemna informacja dołączona do pudełka).
To był mój jedyny zakup w TRE.

*

Offline marcinek__85

• *
  • 57
« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 09, 2008, 01:44:38 »
No ja zdecydowałem sie na zakup w www.notebooki.pl odbiore osobiscie sobie w sklepie:) juz nie mogę sie doczekac do wtorku;p

*

Offline stach

• *
  • 77
  • Sprzęt: Palm Vx, IIIc, iPaq h2210
« Odpowiedź #11 dnia: Marzec 09, 2008, 16:25:57 »
Ja też kupiłem swojego w TRE, zaraz jak się tylko pojawiły więc załapałem się niestety jeszcze na wyższą cenę :-(
z pewnymi obawami zapłaciłem z góry (pierwszy raz coś u nich kupowałem), ale przesyłka dotarła szczęśliwie i w całości. Jedyna uwaga - pudełka HTC miały być nie otwierane, a moje było otwarte i pda był wcześniej uruchamiany bo nie uruchomiła się cała procedura instalacyjna gdzie mógłbym wybrać lub zrezygnować z instalacji nakładki spolszczającej. Wygląda to tak jakby ktoś a oryginalne angielskie romy wgrywał później nakładkę Sunnysoftu. Chyba, że tylko ja tak trafiłem?

*

Offline Parti

• 44
« Odpowiedź #12 dnia: Marzec 09, 2008, 17:08:24 »
Jedyna uwaga - pudełka HTC miały być nie otwierane, a moje było otwarte i pda był wcześniej uruchamiany bo nie uruchomiła się cała procedura instalacyjna gdzie mógłbym wybrać lub zrezygnować z instalacji nakładki spolszczającej. Wygląda to tak jakby ktoś a oryginalne angielskie romy wgrywał później nakładkę Sunnysoftu. Chyba, że tylko ja tak trafiłem?

Ja kupiłem w Medialider.pl (chciałem odebrać osobiście) i też miałem już odpalany wcześniej sprzęt.

*

Offline marcinek__85

• *
  • 57
« Odpowiedź #13 dnia: Marzec 09, 2008, 17:17:34 »
Ja kupiłem w Medialider.pl (chciałem odebrać osobiście) i też miałem już odpalany wcześniej sprzęt.

Nie strasz mnie :) jak będzie otwarty to będą szorować po nowego;p

*

gchm

« Odpowiedź #14 dnia: Marzec 10, 2008, 13:23:09 »
J Jedyna uwaga - pudełka HTC miały być nie otwierane, a moje było otwarte i pda był wcześniej uruchamiany bo nie uruchomiła się cała procedura instalacyjna gdzie mógłbym wybrać lub zrezygnować z instalacji nakładki spolszczającej. Wygląda to tak jakby ktoś a oryginalne angielskie romy wgrywał później nakładkę Sunnysoftu. Chyba, że tylko ja tak trafiłem?

U mnie było to samo (też TRE).

« Odpowiedź #15 dnia: Marzec 10, 2008, 13:42:50 »
Wygląda to tak jakby ktoś a oryginalne angielskie romy wgrywał później nakładkę Sunnysoftu.

Może to kwestia ich źródeł zaopatrzenia. Kupują poza PL i sami dogrywają nakładkę, co by było "po naszemu".