czy to możliwe ??
Paczka zawiera modyfikowany ROM w wersji 6.1 PL na tej wersji działa Skype. Mam go zainstalowanego od 4 miesięcy i wszystka działa jak należy. Wi-fi bez problemu,kilkakrotnie łączyłem się przez Skaypa jak złapałem gdzieś niezabezbieczoną sieć,GPS w połączeniu z AM 5.0.5 lub iGO8 chodzi wyśmienicie.
Opis instalacji:
1.naładuj baterię
2.wyjmij kartę pamięci
3.wyjmij kartę SIM
4.podłącz PDA do kompa (najlepiej do lapka z naładowaną baterią)
5.naciśnij klawisz aparatu i zresetuj PDA
6.po ponownym uruchomieniu PDA powinieneś mieć kolorowe paski z napisem na dole USB
7.jeśli masz ten ekran to w kompie odpal instalkę ROMU, akceptuj i potwierdzaj we wszystkich kolejnych okienkach aż do rozpoczęcia instalacji
8.doczekaj do końca cierpliwie a potem ciesz się nowym Romem
UWAGA! jeśli masz blokadę to poszukaj instrukcji jak ją zdjąć na stosownych forach
ROM jest przeznaczony do TyTN II i do at&t, nie do Noki, SE, czy jakiegoś innego fona.
Jeśli zainstalujesz 5 odtwarzaczy, 4 twekery i kilka nakładek na To Daya to nie pisz że ROM jest do dupy i się muli w PDA jak w PC czym więcej śmieci tym wolniej.
Ja używam swojego Kaisera do rozmów,internetu i przede wszystkim do nawigacji. Czasami zagram w jakąś gierkę jak płynę do Angoli lub pstryknę fotkę. Powtarzam ROM działa poprawnie od kilku miesięcy!!!