Jakbyś sprawdził też inne gry to napisz jakie wrażenia,tzn.jak się obsługuje je 
Bo chyba w nic poza strategiami nie da się grać na Cruise..
Z gier to testowałem jeszcze Sky Force obsługa joypadem ale jeszcze wygodniej się steruje rysikiem, innych gier nie testowałem, może niech sie ktoś wypowie kto więcej gra na Polarisie.
A po tym tygodniu z Cruise,jakie masz wrażenia ?
Bateria mnie w sumie nie interesuje,ale jakie efekty 3D są ? Szybkość itp 
Wrażenia jak najbardziej pozytywne, jednym słowem jestem zadowolony. W porównaniu z poprzednikiem(Hermes) nie ma jakiejś dużej różnicy w szybkości, też działa płynnie bez jakichkolwiek zadyszek. Widać za to większą ilość pamięci, Hermes przy kilku otwartych programach domagał się zamknięcia jakiegoś programu, w Polarisie czegoś takiego nie zaobserwowałem. Hermesa używałem jako drugiego telefonu, teraz po zakupie Polarisa noszę ze sobą tylko jeden telefon. Bateria spokojnie wytrzymuje moje długie rozmowy(rozmawiam naprawdę dużo, ok 2 godz. dziennie a nawet dłużej) do tego ze dwie godziny internetu po WiFi i pod koniec dnia mam ok 50% baterii.
Co do efektów 3D to nie bardzo wiem o co chodzi, jest TouchFLO a jak to wygląda możesz zobaczyć na YouTube, jest masa filmików gdzie jest to pokazane.