0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
CytujOk ale pamietajcie ze to bedzie w layoucie pdaclubu wiec pamietaj o kolorystyce ...A gdzie wspolrzedne , chyba ze ja czegos nie rozumiem ...TO jest wersja beta 1.0
Ok ale pamietajcie ze to bedzie w layoucie pdaclubu wiec pamietaj o kolorystyce ...A gdzie wspolrzedne , chyba ze ja czegos nie rozumiem ...
Może być grafik Tylko piszę - zajmuję się tym tylko amatorsko - więc o efekty nie zaręczam Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze kilka osób w grupie grafików
CO do maps.google.com - moze faktycznie bedzie wystarczajaca ..
Cytat: jachu w Październik 02, 2007, 22:35:24CO do maps.google.com - moze faktycznie bedzie wystarczajaca ..Dawno nie zaglądałem na Google Maps i widzę, że mapa wektorowa jest w końcu w miarę dokładna. Być może rzeczywiście wystarczy. Zgadzam się, że Google Maps ma świetne API i oprogramowanie tego jest dość proste i wygodne - i to jest spory plus.
spoko, mam już umówioną wizytę u okulisty...
jeśli podobały się Wam ikony kategorii z mobilnych net, jeśli baza bedzie takowe zawierać, chetnie poszukam ich na dysku i przekażę PDACLUB mogę także dorobić ikony samych POI
Może wystawcie dokonania gdzieś pod pręgierz, łatwiej modyfikować z marszu, niż przewracać do góry nogami większą całość....Nie śmiem sugerować nieomylności;-)
O jakich dokonaniach piszesz ?
Cytat: jachu w Październik 09, 2007, 21:47:16O jakich dokonaniach piszesz ?Dokładnie , jak mówi bikekowal.Bartek_63 - konczymy jeszc eprace nad nowym layoutem Chyba,że źle coś zrozumiałem...
Uznałem,że layout do poi :-(Wy tu dopieszczacie PDA club, a tam człowiek (albo i masa ich) czeka......
Jak sytuacja?Bo zbieram POI po świecie i nie mam gdzie magazynować ;-(