Kolego
Przed chwilą pobrałem wspomniany plik w formacie .uam (dla AutoMapy). Sprawdziłem go w edytorze i wszystko jest z nim OK.
Podrzuciłeś na forum problem, kilka osób nad nim pracuje, tylko autor wątku nie ma czasu. Otrzymałeś kilka sugestii, propozycji i nie sprawdziłeś nic.
Podsyłam Ci w załączniku wspomniany plik w formacie .uam i się baw. Gdybyś chociaż wspomniał, jakie formaty przyjmuje, czy importuje Navigo, to pewnie dostałbyś gotowca.
Pa
Jak to jaki format - z rozszerzeniem UPS (podawałem ten format kilka razy).
A niby co mam robić z tym plikiem w formacie .uam, ja się na tym temacie za bardzo nie znam, a problem po to aby ewentualnie poprawić coś w bazie tak aby plik otrzymywany z bazy POI w formacie do navigo był poprawny i po zaimportowaniu do navigo wszystko było OK (tak rozumiem bazę POI - baza działka porwanie, uczestnicy wprowadzają i pobierają punkty).
Jak za każdym razem będę musiał kombinować z plikiem to dziękuję.
Napisane: Czerwiec 15, 2009, 18:51:02
duży... spróbuj to podzielić, Navigo nie radzi sobie z dużymi plikami.
Ale jak podzielić ?
Poza tym, to chyba nie wina wielkości pliku, bo navigo plik zaimportowało, tylko z błędną nazwą i brakiem polskich liter. Coś jest niedopasowane miedzy plikiem wynikowym z bazy POI, a programem navigo. Kto ma się dopasować baza do navigo, czy navigo do bazy tego nie wiem.