znikajace maile w inbox - wazne :(

• 3 Odpowiedzi
  • 407 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline campo

• 14
« dnia: Listopad 08, 2006, 12:56:57 »
Wybaczcie, ze pytam sie bez sprawdzania archiwum,ale jest to dla mnie wazne i pilne.
otoz zniknely mi maile na jednym z kont na mda vario.
Mialem w skrzynce odbiorczej dwa maile, dosyc wazne, sprawdzam dzisiaj poczte, wszystko bez problemu i nagle zniknely te dwa - nie ma ich nawet w usunuetych.
W opcjach mam odhaczone wyswietlanie maili z x ostatnich dni.
Nieprzeprowadzam synch poczty z komputerem, chcociaz taka opcje mialem ustawiona w AS.
Te dwa maile byly dla mnie wazne, ale oprocz tego - jak sie ustrzec tego na przyszlosc??
PS. w skrzynce odbiorczej mialem tylko te dwa maile i one zniknely, ale zostaly maile, ktore mialem w utworzonych podfolderach skrzynki odbiorczej.

« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 08, 2006, 13:00:00 »
pewnie sciagnales maila na wizarda, potem sciagnales go na kompa (w tym momencie sie usuwa  z serwera pop3), i pewnie dales sciaganie maila ponownie na wizardzie.
i  w tym momencie mail leci out.

a co do ustrzegania sie przed takim czyms - kopiuj wazne maile do jakiegos nowego folderu

*

Offline campo

• 14
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 08, 2006, 13:15:40 »
Dzieki, rzeczywiscie to jest powodem.
Swoja drogavtroche to dzuwnie rozwiazano...

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 08, 2006, 13:20:27 »
to dobre rozwiazanie, bo inaczej szybko bys mial na maksa wypchana skrzynke odbiorcza, a chodzi o to bys sobie przegladal maile na pda ktorych jeszcze nie ogladales na PC. Zawsze mozesz zaczac korzystac z AS by pozostawial maile z kilku dni wstecz.