zesputy XD2?

• 4 Odpowiedzi
  • 424 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zesputy XD2?
« dnia: Maj 17, 2006, 22:42:15 »
Panowie/ Panie;) mam taki duzy problem dzis w poludnie wyjołem baterie w moim XDA2 z WM5, wlozyłem ja spoowrotem i jak telefon sie odpalił, to niemogl złapac sygnału. robilem resety itp. postanowiłem wgrac od nowa WM5. jestem po drugiej instalacji i nadal zostaje kilka ikonek a podczas wejscie do settings wywala sie cały fon i nei mozna robic juz nic:( telefon nadal nie łapie sygnału:(
Przy odpalaniu XDA wyskakuje error xdallshutdown - cannot be opened ..
Co moze byc przyczyna? moze wrocic do WM 2003? Jak skasowac w pełni rom? pomocy...

*

Offline Lutek

• 677
  • Sprzęt: MDA Pro
zesputy XD2?
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 17, 2006, 22:50:16 »
Powrót z WM5 na WM 2003 był już poruszany na Forum. Poszukaj w wątkach.

zesputy XD2?
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 17, 2006, 22:53:20 »
No ale czy to pomoze? bo niemam pojecia co sie stało. zainstalowałem tomtom'a 5 i potem wyjołem baterie wlozyłem i nie bylo zasiegu...

Wrociłem do wersji: XDA2_WM2k5_1.65b.96WWE i juz niemam bledów;) ale nadal niewiem skad mam stare ikonki od automapy, i kilku innych programow:( i zasiegu nadal nie łapie:( co mzoe byc?

*

Offline marx

• 640
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note II
zesputy XD2?
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 18, 2006, 00:02:07 »
mozesz sprobowac zainstalowac nowe radio

zesputy XD2?
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 18, 2006, 00:12:41 »
jak zainstalowałem 1.18 i najnowszego WM5 to wywalalo te bledy:( teraz instaluje 1.08 i nowego WM5 ale co moze byc przyczyna tego ze niechce zlapac sygnalu:( mam nadzieje ze niesiadł hardware:(

Własnie zobaczyłem jak telefon pokazuje ze niema zasiegu a do mnei przychodzi sms:| <lol> co za telefon...

Ale nadal mam problem, dlaczego po reinstalce mam stare ikonki:(

OKi sprawa nieaktualna:P wszystko chodzi:)