zdjecia osób do których czesto dzwoni sie na Ekranie Today

• 41 Odpowiedzi
  • 4948 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #30 dnia: Lipiec 08, 2006, 09:03:07 »
podesle ale po 17 bo w pracy jestem. tyra sie
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline Maciej Loret

• 613
    • Biuro Rachunkowe Małgorzata Loret
  • Sprzęt: Wizard, Eten X650 (R.I.P), NR560+AM, N52+Ovi
« Odpowiedź #31 dnia: Lipiec 08, 2006, 09:22:20 »
Cytat: "romulus"
podesle ale po 17 bo w pracy jestem. tyra sie

Dziękuję, już dostałem i uruchamiam.
Pozdrawiam, Maciej Loret
Biuro Rachunkowe Małgorzata Loret
http://www.loret.bydgoszcz.pl

*

Offline mariozapasnik

« Odpowiedź #32 dnia: Lipiec 08, 2006, 20:16:45 »
Cytat: "dziegiel"
jest jeszcze PhotoDialer:
http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=48545

NO WRESZCIE o ten programik mi chodziło o nim wspominałem zakłądajać ten wontek SERDECZNE dzieki

zamieszczam po chwilce testów Porównanie programu (po lewej) i jego odpowiednieka ręcznie wykonanego i umieszczonego jako ikonki w Pocekt+ (po prawej)

sami wybierzcie

ja osobiście chyba zostane przy odpowiedniku gdyz i tak uzywam Pocket+ wiec oszczedzam miejsce majac go jako kolejna zakładka jak widac na zdjeciu :)
ps POGODA nie chce mi działac w Pocket+ wiec musze uzywac osobnej SPB niestety :( tracąć miejsce na ekraniku (ale z tym jeszcze powalcze bo jak widzicie sami strata ekranu jest ogromna a skoro coś mozna zminimalizowac do zakładek to po co tracić ekranik jesli mozna miec na nim zdarzenia z kalendarza  ;)

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #33 dnia: Lipiec 08, 2006, 23:04:26 »
ale spb mozesz dodac jako zakladke do pocket plus i miejsca nie zajmuje, wszystkie programy spb mozna laczyc

Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #34 dnia: Lipiec 11, 2006, 09:28:08 »
A ja mam troche lamerskie ptranie jak zrobic sobie zdjecie do takiego linku? W formie ikonki czy jak? I jakiej wielkosci moze byc?
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #35 dnia: Lipiec 11, 2006, 11:55:44 »
Cytat: "oleyek"
A ja mam troche lamerskie ptranie jak zrobic sobie zdjecie do takiego linku? W formie ikonki czy jak? I jakiej wielkosci moze byc?
Nie wiem czy dokladnie zinterpretowalem twoje pytanka.robisz fote aparatem zdjecia do kontaktow, jak podajesz kontakt w programie to zaznaczasz ze masz fotke program sam ustala wielkosz i chyba jest niezmienna.
nic nie przerabiam to jest plus tego programosa

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #36 dnia: Lipiec 11, 2006, 13:05:16 »
no tak... troche nie sprecyzowalem pytania... chodzilo mi o VJ oczywiscie ale juz sobie poradzilem :) bo chodzilo mi o to, zeby wrzucic to w pocket + a nie jako kolejna wtyczke do today bo mi miejsca juz brakuje i chcialem miec to w zakladce :) porobilem sobie microangelo ikonki i pozniej pliki lnk z odwolaniem do konkretnej ikonki i po zawodach :)
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline mariozapasnik

« Odpowiedź #37 dnia: Lipiec 11, 2006, 21:05:21 »
dokładnie lub mozna tez w jakimkolwiek edytorze grafiki poprzerabiac te ikonki z POCKET+ i tez bedzie git :)

*

Offline januszjur

• 1216
  • Sprzęt: HTC HD2/Toshiba TG01/Kaiser/HTC....
« Odpowiedź #38 dnia: Październik 15, 2006, 08:57:45 »
Witam wszystkich zainteresowanych, to jest mój pierwszy post...  czy ktoś może mnie oświecić jak ustawić zdjecia osób do których się najczęściej dzwoni na pulpicie w MDA Compact z WM 2003SE  . W Compact II z WM 2005 jest to mozliwe z kilkoma programami np. Spb Diary ale 2003SE nie działa. Mam wgrany ROM ERY 1.11.00...i być może tu leży problem  znajomy ma też Compacta I z ROMem I-Mate, jemu działa....co można z tym zrobić by działało??

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #39 dnia: Październik 15, 2006, 10:38:09 »
poczytaj bardzo dokladnie ten topik i wszystko bedziesz wiedzial.
sa tu nazwy programow, linki oraz opisy jak to zrobic :)

*

Offline januszjur

• 1216
« Odpowiedź #40 dnia: Październik 15, 2006, 18:33:21 »
Dziękuję za odzew, ale przeglądałem kilka razy całoś wypowiedzi tu zamieszczonych oraz  zrzuty ekranów (wszystkie dotyczą systemu WM2005!!!).  Mam wgrany Vijay555 wyedytowane - przypisane numery tak jak to było przez was wytłumaczone.. za co jestem wdzięczny ....wszystko jest ok oprócz tego ze na moim MDA nie widać miniaturek zdjęć tylko symbole ikonek jpg,png, itd. które są wyedytowane w zakładce Spb Pocket Plus  :S . Po naciśnięciu ich uruchamia się właściwy numer ale nie są to niestety miniatury zdjęć.   :( Z najnowszym trialem Spb Diary też nie współpracuje...(brak miniaturek na ekranie). Czy to jest wina systemu WM2003SE? Może ja coś robię nie tak? :bored:

*

Offline januszjur

• 1216
« Odpowiedź #41 dnia: Październik 22, 2006, 09:14:30 »
A jednak można nawet w WM 2003SE ;)  ....jest przy tym dużo roboty w cLaunch i Vijay555 (edycja zdjęć, przypisywanie itp, itd)  ale efekt rewelwcyjny :D ....dziękuję za pomoc.