zasieg edge

• 4 Odpowiedzi
  • 608 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
zasieg edge
« dnia: Maj 20, 2006, 22:23:10 »
Mieszkam sobie w centrum kraju i mam taki fart ze w mojej dziurze jest edge metropolia zwana Sochaczew a pracuje sobie na obrzeżach Pruszkowa a w tej mieścinie nie ma zasięgu edge co najbardziej mi zależy bo w pracy człowiek chce trochę z netu skorzystać a tu tylko gprs, cala drogę do pracy mam edge. Widział może ktoś mapę zasięgu edge w plusie bo mam simdate i jestem ciekaw jaka powierzchnia kraju ma niby mieć zasięg. Moze to dziwne ale to mnie doprowadza do rozpaczy czuje sie w tych momętach jak bym sprzedał samochud i kupił malucha.
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline Lutek

• 677
  • Sprzęt: MDA Pro
zasieg edge
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 20, 2006, 22:46:40 »

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
zasieg edge
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 20, 2006, 22:48:32 »
i wszystko wiem nie ma tam edge, nigdy nie wchodze na strony operatorow moze to blad
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline Lutek

• 677
  • Sprzęt: MDA Pro
zasieg edge
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 20, 2006, 22:54:51 »
Mylisz się zasięg EDGE jest podany na mapie razem z zasięgiem GPRS.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
zasieg edge
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 20, 2006, 23:06:00 »
Cytat: "Lutek"
Mylisz się zasięg EDGE jest podany na mapie razem z zasięgiem GPRS.

znalazlem mape zasiegu edge